بین مطالب وب سایت جستجو کنید

اخبار روز اخبار داغ


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
رامین رها
21:22
سه شنبه 18 آذر 1393

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) اعلام کرد: به دنبال افزایش نیروی انسانی نیستیم بلکه به دنبال کیفی سازی نیروی انسانی از طریق آموزش تخصصی آنها هستیم.

امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با اعلام این خبر توضیح داد:طرح ساختار سازمانی قرارگاه پدافند هوایی سه ماه قبل مصوب شده و مشخص می کند چه تعداد نیروی انسانی با چه کیفیتی در کنار سامانه ها پدافندی قرار گیرند.

وی همچنین

تعداد بازدید از این مطلب: 189
بازدید : 189
رامین رها
21:19
سه شنبه 18 آذر 1393

امیر سرلشکر عطا الله صالحی، فرمانده کل ارتش با حضور در پایگاه شکاری شهید یاسینی از قسمت های مختلف این پایگاه بازدید کرد.

وی در این بازدید ضمن ارزیابی آمادگی رزمی و توان عملیاتی پایگاه شکاری شهید یاسینی با حضور در شیلترها و گروه نگهداری، در جریان روند پیشرفت طرح ها و برنامه ها قرار گرفت .

فرمانده کل ارتش همچنین ضمن دیدار با کارکنان و خلبانان پایگاه شهید یاسینی، از جنگنده هایی که توسط متخصصان داخلی بازآماد شده اند نیز بازدید کرد.

امیر سرلشکر صالحی همچنین به صورت چهره به چهره با خانواده های کارکنان این پایگاه نیز دیدار و گفت و گو نمود

تعداد بازدید از این مطلب: 211
بازدید : 211
رامین رها
21:18
سه شنبه 18 آذر 1393

ازدحام جمعیت و ترافیک سنگین در مرز مهران/ زائران مراجعه نکنند

شناسهٔ خبر: 2439607 سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰

ایلام – خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام با بیان اینکه ترافیک سنگین و ازدحام جمعیت باعث کند شدن تردد در مرز مهران شده است گفت: حجم ترافیک ماشین ها بیش از ۵۰ کیلومتری می رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی دولتی ظهر سه شنبه در پایانه مرزی مهران اعلام کرد: هم اکنون شاهد حجم بالای تردد زوار در مرز مهران هستیم که این حجم بالا باعث شده خروج از مرز مهران به کندی صورت بگیرد.

وی بیان داشت: حجم ترافیک ماشین ها  بیش از ۵۰ کیلومتری می رسد و سیل جمعیت پیاده روی زائران بیش از ۱۵ کیلومتر طول دارد.

این فرمانده انتظامی اعلام داشت: این حجم از تردد ماشین و زائر باعث کند شدن و معطلی زائران در مرز شده است.

وی افزود: از زائران عزیز تقاضا داریم در صورتی که قصد سفر به کربلا را دارند از دیگر مرزهای زمینی کشور یعنی شلمچه و چذابه مراجعه کنند.

هم اکنون تردد فقط از طریق گذرنامه ممکن است و افرادی که دارای گذرنامه نیستند به مرزهای کشور از جمله مهران مراجعه نکنند.

سردار دولتی خاطرنشان کرد: هم اکنون افرادی که دارای گذرنامه نیستند برای خروج آنها از کشور جلوگیری می شود.

وی افزود: از زائرانی که در پایانه مرزی مهران هستند تقاضا داریم به دلیل حجم زیاد زائرین صبر و حوصله داشته باشند تا روال قانونی آنها برای خروج از کشور فراهم شود.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 203
بازدید : 203
رامین رها
21:17
سه شنبه 18 آذر 1393

قریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پنجره‌های تشنه» امشب در مراسمی با حضور امیر خوراکیان رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ ونشر آثار مقام معظم رهبری و مهدی قزلی نویسنده کتاب در کربلای معلی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، متن تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «پنجره‌های تشنه» که روایت سفرنامه‌ای مهدی قزلی از همراهی با کاروان انتقال ضریح امام‌ حسین(ع) از ایران تا عراق است، امشب در مراسمی با حضور امیر خوراکیان رئیس حوزه ریاست دفتر حفظ ونشر آثار مقام معظم رهبری و مهدی قزلی نویسنده کتاب در کربلای معلی رونمایی شد.

در متن این تقریظ که از سوی خوراکیان و از جوار مرقد حضرت سید الشهداء (ع) قرائت شد، آمده‌ است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست

این چه شمعی است که جان‌ها همه پروانه اوست

ای شعله فروزان، ای فروغ تابان، ای گرمابخش دل‌های خلایق!‌ تو کیستی با این شکوه و جلال، با این شیرینی و دلنشینی، با این هیبت و اقتدار، با این همه لشکر دل‌به‌همراه، با غلغله فرشتگان که در کنار موکب تو با آدمیان رقابت می‌کنند؟ تو کیستی ای نور خدا، ای ندای حقیقت، ای فرقان، ای سفینةالنجاة؟ چه کرده‌ای در راه خدایت که پاداش آن، خدایی شدن هر آن چیزی است که به تو نسبت می‌رساند؟ بنفسی انت، بروحی انت، بمهجة قلب انت، و سلام الله علیم یوم ولدت و یوم استشهدت مظلوماً‌و یوم تبعث فاخراً و مفخرا. ۱۳۹۳/۲/۲۹

تقریظ رهبر بر پنجره های تشنه

رهبر انقلاب در بخش دیگری از این تقریظ اینگونه دیدگاه خود درباره کتاب را تشریح کردند:

بسیار خوب و با ذوق و سلیقه نوشته شده‌است؛ و با نگاه هنرمندانه، کنجکاو و نکته‌یاب. خواندم تا ۱۳۹۳/۲/۲۸

کتاب «پنجره‌های تشنه» روزنوشت‌های مهدی قزلی از انتقال ضریح جدید امام حسین (ع) از قم به کربلا در سال ۱۳۹۱ است که انتشارات سوره‌ مهر آن را منتشر کرده است.

تعداد بازدید از این مطلب: 205
بازدید : 205
رامین رها
21:16
سه شنبه 18 آذر 1393

رئیس جمهور در همایش جهان علیه خشونت و افراطی گری درجهت مبارزه فوری با تروریسم در منطقه و جهان ۱۰ پیشنهاد ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسن روحانی در همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری با اشاره به طرح مبارزه با خشونت و افراطی گری دولت یازدهم در مجمع عمومی سازمان ملل در سال گذشته که با اکثریت آراء به تصویب رسید، گفت: رای قاطع کشورهای جهان به این طرح میزان اهمیت و ضرورت پرداختن به مقوله خشونت در جهان را نشان می‌دهد.

وی افزود: در ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۳ در شصت و هشتمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد ایده جهان عاری از خشونت و افراطی گری را ارائه کردم، در همان مجمع ایده مطرح شده تبدیل به قطعنامه شد. در آن سخنرانی من از رهگذر احساس و فهم خود به تبیین بیم ها و امیدهایی پرداختم که در سطح بین المللی و منطقه ای به چشم می خورد؛ بیم هایی که می تواند زندگی بشر را تهدید کند و به چالش بکشد.

وی با اشاره به برگزاری همایش بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری در تهران گفت: اکنون در تهران گرد هم آمده ایم تا با اتکا به امیدها بر بیم های ویرانگر و یاس آور فائق آییم.

رئیس جمهور ادامه داد: از آنجا که سنت الهی و اراده عام جهانی پشتیبان امیدهای سازنده و الهام بخش است رجاء واثق دارم که اقدام جمعی ما با موفقیت غنی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه همکاری های گسترده سیاسی و اقتصادی در نظام بین الملل خشونت و افراطی گری را کاهش داده است، گفت: در عین حال متاسفانه در بخش های دیگری من جمله منطقه خاورمیانه، خشونت همچنان حضور دارد و بعضا به طور روزانه جان دهها کودک و زن و مرد را می گیرد.

روحانی تصریح کرد: لازم است همه کشورها و جریان‌های حامی صلح با همکاری و تعامل و هماهنگی، جدیت خود را در مبارزه با خشونت و افراطی گری به حداکثر برسانند و در این زمینه درک مشترک ما از علل ظهور خشونت بسیار مهم است.

رئیس جمهور با بیان اینکه مراکز تحقیقاتی و رسانه ها به هر میزان که در فهم افراطی گری و خشونت به نظرات مشترک برسند، به سیاست گذاری ها و اجرای موفق آنها منتهی خواهد شد، گفت: در نظام بین الملل امروز جنگ و درگیری های نظامی جز تولید هزینه و تنش و از هم گسیختگی زندگی اجتماعی و اقتصادی شهروندان هیچ نفعی ندارد.

دولت‌های منطقه به مراتب علاقه‌مندتر و دلسوزتر در پی آرامش و مبارزه با خشونت هستند و هیچ ضرورتی دیده نمی شود که بازیگران فرامنطقه ای که منافع خاص خود را دنبال می کنند، سرنوشت مردم این منطقه را رقم بزنند.

وی افزود: اروپایی ها بعد از قرنها درگیری و نزاع در نهایت به همکاری‌های به هم تنیده اقتصادی گردن نهادند و با همگرایی اقتصادی، سیاسی و امنیتی دستاوردهای بزرگی را برای صلح و امنیت منطقه خود به ارمغان آوردند. خوشبختانه کشورهای آسیایی و آمریکای لاتین نیز با همکاری گسترده منطقه ای و اقتصادی در فرایند ائتلاف‌های موثر سیاسی و اقتصادی قدم برمی دارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: من از عموم کشورهای منطقه درخواست می کنم که با همفکری و هماهنگی و ایجاد ائتلاف و سیاست گذاری های منطقی و عقلانی به سوی خاورمیانه‌ای در صلح و امنیت سوق پیدا کنیم. طبیعی است که دولت‌های این منطقه به مراتب علاقه‌مندتر و دلسوزتر در پی آرامش و مبارزه با خشونت هستند و هیچ ضرورتی دیده نمی شود که بازیگران فرامنطقه ای که منافع خاص خود را دنبال می کنند، سرنوشت مردم این منطقه را رقم بزنند.

وی با اشاره به لوازم و ابزارهای محقق شدن جهان عاری از خشونت، گفت: جهان عاری از خشونت زمانی محقق می شود که دولتها با هم همکاری کنند، سیاست گذاری ها هماهنگ باشد.

روحانی تاکید کرد: وقتی دولت‌ها هماهنگ باشند، جریان‌های افراطی در حاشیه قرار خواهند گرفت. دولت های مقتدر اگر با همسایگان خود به سیاست مشترکی دست یابند می توانند در مدت زمان کوتاهی ریشه های خشونت را بخشکانند و این نوع همکاری ها در منطقه آسیا، اروپا و آمریکای لاتین به وضوح قابل مشاهده است و زمینه ساز کاهش افراطی گری شده است.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست های دولت یازدهم، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در دوره جدید مدیریت و دولت تدبیر و امید از روز اول مسئولیت خود بر ثبات، آرامش و مبارزه با خشونت تاکید کرده است و در عموم مجامع منطقه ای و بین المللی خواستار همکاری دولت ها برای ریشه کن کردن خشونت شده است.

روحانی با تاکید بر اینکه تمام نهادها و ارگان های جمهوری اسلامی ایران در این هدف ملی با یکدیگر هماهنگ هستند، خاطرنشان کرد: در صورتی که کشورهای منطقه با یکدیگر به تفاهم برسند می توانند جریان های ضد اسلامی مانند داعش را در مدت زمان کوتاهی به حاشیه رانده و هزاران زن و مرد و کودک که  به واسطه این اعمال وحشیانه و ضد انسانی بی خانمان و اسیر گشته اند آزاد نمایند. در چنین شرایطی هیچ نیازی به حضور بیگانگان و نفوذ تدریجی آنها در منطقه ما نیست.

این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

وی تصریح کرد: آموزه های دینی ما همواره بر مدارا، تحمل و توسل به صلح و آشتی بوده است و اسلام دین رافت، رحمت و سیره پیامبر اسلام (ص) مبتنی بر عطوفت است. قرآن کریم علت غایی رسالت پیامبر اکرم (ص) را برای جهان رحمت می داند، مضافا بر اینکه ارزش هایی چون عدالت، صلح و همزیستی مسالمت آمیز را در آموزه های خود در همه ابعاد زندگی بشر ترویج می کند و ارتقا می بخشد.

رئیس جمهور ادامه داد: این واقعیتی تلخ است که تروریست ها انواع خشونت ها مانند کشتار انسانها و تخریب اماکن مقدس، آثار باستانی و خرید و فروش زنان را به نام دین انجام می دهند. قتل عام انسانها، جفای آشکار در حق آموزه های صلح آمیز همه ادیان است که بر اساس آن کشتن یک انسان بیگناه همانند کشتن همه انسانهاست.

روحانی تفکرهای غلط را یکی از مسیرهای منتهی به خشونت دانست و گفت: توسعه نیافتگی و نیازهای مادی پاسخ داده نشده، بیکاری، فقر، نبودن امکانات زندگی و ناامیدی از دست یافتن به آینده قابل تحمل و ارزشمند بستری برای خشونت طلبی است.

وی تصریح کرد: این همان بلایی است که خاورمیانه و نیمی از جهان گرفتار آن شده اند و خودبرتربینی، ظلم و بی عدالتی در مقیاس ملی و بین المللی و تقسیم کشورها به خودی و غیر خودی خود به خود زمینه ساز فرهنگ خشونت و گسترش ناامنی در ابعاد بین المللی است و سایر انواع خشونت ساختاری همچون تحریم و تهدید نقض حقوق اساسی و آزادیهای اساسی چالشی جدی برای امنیت در نظام بین الملل است.

مداخلات خارجی و اشکالی از استعمار نو که سبب شده است جوامع توانایی های خود برای کاهش فقر و حذف زمینه های خشونت را از دست بدهند.

رئیس قوه مجریه در ادامه با بیان اینکه متاسفانه جهان امروز ما دستخوش فرآیندهایی است که این نابرابری ها را دامن می زند، گفت: برخی از این فرآیندها عبارتند از حکومت های مستبد که حقوق شهروندان خویش را به رسمیت نمی شناسند و حق مشارکت همگانی در سیاست گذاری را محترم نمی شمارند، موجبات افزایش فقر و توسعه نیافتگی را فراهم آورده اند، مداخلات خارجی و اشکالی از استعمار نو که سبب شده است جوامع توانایی های خود برای کاهش فقر و حذف زمینه های خشونت را از دست بدهند.

 رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: فساد گسترده در نظام‌های اداری و مدیریت توسعه سبب می‌شود منابع کشورها به جای آنکه صرف ایجاد زیرساخت‌های توسعه پایدار شود، هدر رفته یا راهی سرمایه‌گذاری در کشورهای توسعه یافته شود و فقر بر جای بماند.

روحانی ادامه داد: استبداد و خودکامگی برخی حکومت‌ها که با نقض آزادی و حقوق بنیادین بشر باعث سرخوردگی و به حاشیه راندن اقشار آسیب‌پذیر شده‌اند. متاسفانه به همه این فرآیندها که می‌توان فهرست طولانی‌تری را نیز از آن ارائه کرد، مساله توسعه طلبی‌ها، انحصارگری‌های سیاسی و ژئوپلیتیک نیز نقش مهمی در پیدایش خشونت‌ها دارد. تلاش قدرت‌های جهانی برای تامین منافع خود و ناکامی در ایجاد قواعد لازم‌الاجرا در نظام بین‌الملل زمینه‌ساز این گونه خشونت‌هاست.

وی تصریح کرد: گرچه تشکیل سازمان ملل متحد یکی از دستاوردهای مهم جامعه جهانی است و این سازمان نیز تاکنون نقش تاثیرگذاری در نظام بین‌الملل ایفا کرده اما واقعیت ناخوشایند این است که سازمان ملل با همه موفقیت‌هایش در برابر بزرگی مسائلی که جهان ما با آن روبروست، کاستی‌های قابل توجهی دارد.

رئیس قوه مجریه با تاکید بر اینکه برآمدن خشونت، غروب انسانیت است، گفت: ما در این زمینه با این پرسش مواجه می‌شویم که چه باید کرد تا انسانیت نجات یابد و زندگی بر سیاره زمین با کیفیت بهتری ادامه یابد. تاکید بر تقویت مدارای فرهنگی و دینی و به رسمیت شناختن حقوق فرهنگی همه انسان‌ها، راهی به سوی کاستن از ظرفیت‌های بروز خشونت بر مبنای تمایزهای فرهنگی است.

روحانی افزود: سزاوار است در کنار یکدیگر اندیشه‌ورزی درباره اشکال آشکار خشونت و صورت‌های بارز بی‌عدالتی و ساز و کارهای غلبه بر آنها تقویت کنیم. ما توان آن را داریم که دهها فیلسوف، هنرمند، جامعه‌شناس، سیاستمدار، فعال جامعه مدنی، ورزشکار و شمار دیگری از شخصیت‌های معروف جهان را برای اندیشیدن درباره رفع خشونت، بی‌عدالتی و استقرار عدالت گرد هم آوریم و جامعه بشری را به در پیش گرفتن راه و روشی مطابق خردورزی همگانی برآمده از اندیشه عدالت و نفی افراطی‌گری، فرا بخوانیم.

وی ادامه داد: بنده تاکید می‌کنم برای پیشبرد مبارزه با خشونت و افراطی‌گری و گسترش فرهنگ صلح و مدارا، جهان نیازمند اقدامات اساسی و خطیر است که از جمله مهم‌ترین آنها می‌توان به چند موارد اشاره کرد.

کشورهایی که به شکل گرفتن تروریسم در این منطقه کمک، سازمان‌دهی و تامین مالی کرده‌اند، به صراحت از تروریست‌ها اعلان برائت کرده و تامین مالی مستقیم و غیرمستقیم خود را قطع کنند.

رئیس‌جمهور گفت: تعمیق گفتگو میان ملت‌ها، دولت‌ها و جامعه مدنی با هدف کاستن از سوء برداشت‌ها و تنازعات و نیل به تفاهم و همکاری بیشتر، تلاش در جهت بیشتر آموزش همگانی با بهره‌مندی از روش‌های پیشرفته تربیتی با هدف بسط فرهنگ صلح، تفاهم و مدارا، اهمیت نقش زنان، جوانان، علمای دینی، روشنفکران، دانشگاهیان، هنرمندان در گسترش دانش، اندیشه و احساس و باورهای دینی و ارتقای همکاری‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی به منظور شتاب بخشیدن به روند مبارزه دسته‌جمعی با خشونت از مهم‌ترین اقدامات برای پیشبرد مبارزه با خشونت و افراطی‌گری است.

روحانی با اشاره به پیشنهاد خود برای مبارزه فوری با تروریسم و افراطی‌گری جاری در منطقه و جهان، اظهار داشت: کشورهایی که به شکل گرفتن تروریسم در این منطقه کمک، سازمان‌دهی و تامین مالی کرده‌اند، به صراحت از تروریست‌ها اعلان برائت کرده و تامین مالی مستقیم و غیرمستقیم خود را قطع کنند. همچنین در جهت مبارزه با تروریسم با کشورهای قربانی همکاری کرده و به آنها کمک‌های مالی، اطلاعاتی و نظامی کنند.

حسن روحانی تاکید کرد: کشورهای عراق و سوریه متحمل تلفات و صدمات جانی و مالی بی‌سابقه‌ای شده‌اند و کشورهایی که مسبب این صدمات بی‌شمار بوده‌اند، لازم است وظیفه تامین مالی برای جبران خسارت‌های وارده را بر عهده گیرند.

وی با اشاره به دومین پیشنهاد خود، افزود: کمک بین‌المللی برای بازسازی خانه‌های ویران شده، اماکن مذهبی تخریب شده و تاسیسات زیربنایی نابود شده بر اثر اقدامات تروریستی و خسارت‌های ناشی از عملیات نظامی مقابله با آن ضروری است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: با توجه به اینکه تروریسم از فضای فقر و بیکاری سرباز می‌گیرد، پیشنهاد سوم بنده این است تا با تاسیس صندوق بین‌المللی اشتغالزایی و توسعه برای کمک به رشد سرمایه‌گذاری در کشورهای قربانی تروریسم بین‌المللی، زمینه اقتصادی رشد تروریسم را از میان برداشته شود.

روحانی با اشاره به چهارمین و پنجمین پیشنهاد خود افزود: همکاری منطقه‌ای برای اصلاح نظام آموزش و پرورش عمومی و مدارس دینی در جهت مقابله با تفسیرهای افراطی، تکفیری و خشونت‌آمیز از آموزه‌های مذهبی ضروری است. باید حقیقت اسلام رحمانی را به جهانیان ارائه کرد.

وی گفت: طرف‌هایی که در مبارزه با این فتنه تروریستی جدی هستند، از طریق همکاری‌های منطقه‌ای، همکاری‌های لازم را از جمله در زمینه تبادل اطلاعاتی ساماندهی لازم را انجام دهند.

رئیس‌جمهور درباره ششمین و هفتمین پیشنهاد خود اظهار داشت: رسانه‌های ملی و بین‌المللی نسبت به آگاه‌سازی افکار عمومی در مورد تهدیدات تروریست‌ها و جلوگیری از سوء استفاده از خیل جوانان بیکار و به حاشیه رانده شده، برنامه‌ریزی جدی به عمل آورند.

روحانی همکاری جهانی برای مقابله با سوء استفاده تروریست‌ها از فضای مجازی از شبکه‌های اجتماعی را هشتمین پیشنهاد خود عنوان کرد و گفت: تروریست‌ها در رفت و آمد بین کشورها با مشکلات زیادی روبرو نیستند. کشورهای در مسیر ترانزیت تروریست‌ها باید با تقویت اراده سیاسی و مکانیزم‌های ضروری مسئولیت خود را در قبال بازگشت ثبات و امنیت در منطقه ایفا کنند.

وی همچنین تلاش جامعه بین‌المللی برای اصلاحات در سازمان ملل به ویژه شورای امنیت و کاربرد حق وتو را نهمین پیشنهاد خود عنوان کرد و افزود: حق وتو در موارد جدی، تهدید صلح و امنیت بین‌المللی عملا سازمان ملل را فلج کرده و تاکنون با موفقیت چندانی روبرو نبوده است. عدم کارآیی شورای امنیت در موارد جدی تهدید صلح و امنیت باعث تشویق متجاوز از یک طرف و سرخوردگی قربانیان و زمینه‌ساز اقدامات خشونت‌آمیز آنها از طرف دیگر شده است.

روحانی افزود: شایسته است روند این اصلاحات و بازپروری سازمان ملل از فلج‌های ادواری که گریبانگیرش می‌شود با اراده قوی‌تر از جانب جامعه بین‌المللی پیگیری شود.

رئیس‌ شورای انقلاب فرهنگی همچنین گفت: بنده پیشنهاد می‌کنم 18 دسامبر که سالروز تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در سال 1393 است، به عنوان روز جهانی علیه خشونت و افراطی‌گری نامگذاری شود. بدین وسیله یاد خون‌های به ناحق ریخته فراموش نمی‌شود و عزم جهانی برای مبارزه با خشونت و افراطی‌گری هر ساله حیات جدیدی خواهد یافت.

روحانی در خاتمه خاطر نشان کرد: امیدوارم کنفرانس تهران بتواند در پرتو هم‌اندیشی جدی با حصول تفاهم، رهنمودها و پیشنهادهای موثر و عملی در جهت اعتلای فرهنگ صلح و مدارا و مبارزه با خشونت و افراطی‌گری ارائه کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 241
بازدید : 241
رامین رها
21:13
سه شنبه 18 آذر 1393
سمانه زندی، دختری که به یکباره بر سر زبان ها افتاد و به اسم « دختر شایسته ایران» در مسابقات جهانی دختران مسلمان اندونزی مشهور شد تا همه کنجکاو شوند که این دختر ایرانی در این مسابقه چه کار می کند؟

مجله مهر-عطیه همتی: همه چیز از خبر یک مسابقه با عنوان «دختران مسلمان» در اندونزی شروع شد. مسابقه ای که از آن عکس های پر زرق و برقی از دختران مسلمان با پوشش های رنگارنگ منتشر شد و خیلی زود مورد توجه رسانه های داخلی قرار گرفت به خصوص اینکه یکی از فینالیست های این مسابقات دختری ایرانی بود که با ژست ها و لباس های مختلف در میان عکس ها حضور داشت تا حساسیت ها روی این مسابقه و هویت این دختر ایرانی بیشتر شود و این سوالات به وجود بیاید که در این مسابقه چه می گذرد و این دختر ایرانی کیست و چطور در چنین رویدادی شرکت کرده است؟

بعد از پیگیری ها و فرستادن چندین پیام منتظر شدیم «سمانه زندی» از مسابقات برگردد تا با او بیشتر درباره خودش و این مسابقه حرف بزنیم. خانم زندی که تازه به ایران بازگشته است با مجله مهر گفتگو کرد:

هرکسی می توانست در این مسابقه شرکت کند

سمانه زندی متولد سال ۶۷ در شیراز است. در دانشگاه اصفهان طراحی صنعتی خوانده و در حال حاضر در یک شرکت صنعتی مشغول به کار است. از روی علاقه با بچه ها سروکله می زند و به آن ها زبان انگلیسی درس می دهد. سمانه می گوید شرکت در مسابقه اصلا کار سخت و پیچیده ای نبود و این مسابقه هم مثل دیگر فستیوال‌های دیگر؛ هرکسی می توانست در آن شرکت کند. وی می گوید: «من از طریق یکی از دوستانم با این مسابقه آشنا شدم و در ثبت نام اینترنتی مسابقه شرکت کنم. سال قبل هم شرکت کردم اما به فینال نرسیدم و خانم «معصومه ابراهیمی» از اصفهان توانست به مرحله پایانی برسد. امسال هم من توانستم به این مرحله برسم و راهی اندونزی شدم.»

998416_10201417609383286_316806208_n.jpg

طبق گفته های زند داوری های این مسابقه در مرحله اول کاملا اینترنتی بوده و براساس سوابق تحصیلی، فعالیت های اجتماعی، عکس و ویدئوی ارسالی توسط شرکت کننده انجام گرفت. در فیلم ارسالی شرکت کننده باید از خانواده، محل زندگی و نحوه قرآن خواندنش فیلم بگیرد. رعایت حجاب اسلامی نیز در این فیلم واجب است. این مسابقه محدودیت سنی هم دارد و فقط دختران بین ۱۸ تا ۲۷ سال می توانند در آن شرکت کنند. همچنین شرکت کننده باید یک عکس چهره و یک عکس تمام قد نیز برای مسابقه بفرستد که عمومی منتشر نخواهد شد.

 

همه فضای مسابقه مطابق با فرهنگ ما نیست

شرکت کنندگان این مسابقه هیچ هزینه ای را پرداخت نکردند و در کل شرکت در این مسابقه برایشان کاملا رایگان تمام شده است. زندی می گوید همه مخارج از جمله بلیط، ویزا و دیگر امکانات به عهده اسپانسر مسابقه بوده است. در دوره پایانی نیز ۲۵ نفر انتخاب شدند و تمام بلیط ها برایشان صادر شد. ویزا نیز بعد از پرواز و هنگام رسیدن دختران به اندونزی به آنها داده شد.

ddc2848f095ca2469c6112317109457712fbc85c.jpg

سمانه درباره نحوه برگزاری مسابقه نظراتی هم دارد او معتقد است که همه فضای مسابقه مورد قبول جامعه ما نیست. «در کل دنیا دین با بخشی از فرهنگ مردم جامعه ترکیب می شود. ترکیبی از عرف، دین و رسم و رسومات آن جامعه و ممکن است فضای حاکم بر آنجا نیز با فضای جامعه ما مطابقت نداشته باشد. مثلا دختران ایرانی به خصوص مذهبی ها ترجیح می دهند ساده تر لباس بپوشند اما در اندونزی این موضوع برعکس است کسی که حجاب دارد بیشتر لباس های پر زرق و برق می پوشد به طوری که شاید ما ایرانی ها این پوشش را نپسندیم. پوشش مسابقه هم همینطور است بیشتر تاکید روی متانت و نجابت است.»

اسپانسرها برندهای مد و لوازم آرایش بودند!

در عکس های منتشر شده از این فستیوال تصاویری از صحنه آرایش شدن شرکت کنندگان وجود دارد که زندی در این باره حرفهای جالبی می زند. « اسپانسرهای مسابقه از شرکت های مد و لوازم آرایشی بودند پس طبیعی است که تاکید بیشتری روی آرایش دختران شود. همچنین انتخاب لباس ها نیز خیلی دست خودمان نبود. مثلا در سایز من سه لباس وجود داشت که من فقط می توانستم بین آنها انتخاب کنم. خود من خیلی سبک لباس‌ها و حجم آرایش ها و بعضی سبک های رفتاری را نمی پسندیدم اما روزهای اول دست خودمان نبود ولی در روزهای بعد به خاطر مخالفت چندنفر دیگر مقداری آرایش ها تغییر کرد.من به خاطر نشان دادن زیبایی در این مسابقه شرکت نکرده بودم به همین خاطر با بعضی از کارها مخالف بودم و بعدها اعتراضم را به گریمور اعلام کردم.» ملاک انتخاب ها به گفته زندی زیبایی چهره نبوده و می‌گوید که در تلویزیون خودمان هم اگر بخواهند مجری و یا بازیگری را انتخاب کنند برایش شرایط خاصی را از نظر ظاهری در نظر می گیرند و تاثیرگذاری چهره در انتخاب افراد در مسابقه موثر بوده است اما اینطور نبوده که ملاک اصلی انتخاب افراد باشد. در این مسابقات چندین مدل مسلمان هم حضور داشتند که به دخترها یاد می دادند که چطور روی سن راه بروند. «مدل ها تاکید می کردند که راه‌رفتن دخترها باید با بقیه مدلینگ ها تفاوت داشته باشد چون آنها مسلمانند.»

دختر شایسته

از ما توقع داشتند آواز بخوانیم!

سمانه می گوید در این مسابقات چیزهای دیده که با فرهنگ اسلامی ما مغایرت دارد. «در اندونزی جاهایی وجود دارد که موزیک می گذارند و آواز می خوانند و از ما هم توقع داشتند که آواز بخوانیم. این بخش جزئی از مسابقه نبود و کاملا تفریحی بود ولی برای من و چند نفر دیگر از شرکت کنندگان خیلی جا افتاده نبود که بخواهیم چنین کاری کنیم ولی برای دختران اندونزیایی و در کل شرق آسیا این موضوع عادی بود.

459297500.jpg

یا عکاسی که اسپانسر برای ما فرستاده بود آقا بود. این آقا قبلا مسیحی بود اما مسلمان شده بود ولی من نمی پسندیدم که عکس هایم را یک آقا بگیرد و به همین خاطر عکاس من یک خانم انتخاب شد. اما ژست و پز داخل عکس ها همگی دست خودم بود. در کل این عکس ها را نمی پسندیدم و این در معرض نمایش بودن را دوست نداشتم چون دردسر زیاد دارد.»

من نماینده مردم ایران نبودم

سمانه معتقد است که او نماینده ایران نبوده و صرفا یک ایرانی است که در این مسابقه شرکت کرده اما رسانه ها به این موضوع دامن زدند و وی را نماینده ایران معرفی کردند. «من نماینده هیچ کس در این مسابقه نبودم اگر قرار بود نماینده ایران باشم باید همه مردم ایران در یک رای گیری به من رای می دادند و من انتخاب می شدم تا نماینده ایران شوم اما من فقط یک دختر ایرانی بودم که در این مسابقه شرکت کرده است.»

0,,18078998_303,00.jpg

نماز شب و منجوق دوزی اصلا ملاک نبود

خبر حضور سمانه زندی در این مسابقات ابتدا توسط رسانه های فارسی زبان خارجی با عنوان «نماینده دختر شایسته ایران همراه با حواشی مسابقات» منتشر شد. اما او معتقد است بیشتر این اخبار واقعی نیست چون این رسانه ها هیچ نماینده ای در این فستیوال نداشتند. «من قبلا در راست یا دروغ بودن این رسانه ها شک داشتم اما الان مطمئن شدم که راست نمی نویسند. مثلا در این رسانه ها نوشتند که  مسابقه «انتخاب دختر شایسته مسلمان» در صورتی که ترجمه انگلیسی آن اصلا کلمه شایسته ندارد همچنین در رسانه ها نوشته شد که دخترها باید نیمه های شب بیدار شوند و نماز شب بخوانند اما اصلا چنین چیزی وجود نداشت و این موضوع کاملا اختیاری بود و از همه خنده دارتر اینکه یکی از ملاک ها را منجوق دوزی دخترها عنوان کردند و یک سری عکس منتشر کردند اما اصلا اینطور نبود. ما برای بازدید به یکی از کارگاه های صنایع دستی اندونزی رفتیم که در آنجا پارچه های دست دوز گرانقیمتی تولید می شد. بعد از بازدید به ما گفتند دوست دارید دوخت این پارچه ها را یاد بگیرید و بعد دوخت آن را به ما آموزش دادند.»

یکی از دخترها خواننده بود!

جایزه نفر اول این مسابقه حدود ۴۰ میلیون تومان پول نقد، ساعت طلا، سفر حج و بورسیه تحصیلی دانشگاه بود این جایزه برای بسیاری از دختران شرکت کننده وسوسه کننده بود. اما سمانه می گوید در این مسابقه شرکت کرده تا فقط  تجربه متفاوتی داشته باشد و یک چیزهایی یاد بگیرد نه اینکه ثابت کند که از بقیه برتر است. در نهایت فاطیما از تونس توانست برنده این مسابقه شود. «فاطیما از نظر دانش و از نظر تحصیلی در سطح خیلی بالایی قرار داشت. او درک درستی از مسائل و باورهای اعتقادی اش داشت و خیلی خوب می توانست از اعتقاداتش دفاع کند. همچنین فاطیما به سه زبان عربی، انگلیسی و فرانسوی مسلط بود و شخصیت تاثیرگذاری داشت.»

0,,18080596_303,00.jpg

سمانه در این مسابقات عنوان (most inspiring) را کسب کرد. خودش می گوید که این عبارت ترجمه فارسی ندارد ولی می توان آن را به معنی الهام بخش ترین دختر جمع ترجمه کرد. «این مسابقه عنوان های مختلفی داشت که من موفق به دریافت این عنوان شدم. یکی دیگر از دخترها که از اندونزی بود خواننده بود و به خاطر صدای خوبی که در آواز خواندن داشت لقب با استعدادترین فرد مسابقه را کسب کرد. یکی دیگر هم به خاطر قرائت خوب قرآن جایزه گرفت.»

بیشتر آدم «معنوی» هستم

معیارهای انتخاب این مسابقه برای خود زندی هم خیلی واضح نیست و وقتی از وی درباره اعتقادات مذهبی و فعالیت های اجتماعی اش می پرسیم این گونه پاسخ می دهد: «من آدم معنوی هستم. من در رشته حفظ و قرائت قرآن در زمان کودکی و نوجوانی مقام هایی دارم اما بعدها بیشتر به تفسیر قرآن روی آوردم.» زندی در رسانه های اجتماعی نیز فعالیت می کند او درباره فعالیت هایش در شبکه های اجتماعی می‌گوید: «داورهای مسابقه هم فعالیت ها و پست ها و عکس های من در شبکه های اجتماعی را حتما دیده اند و با علم به آنها مرا انتخاب کردند حالا اینکه معیار آنها چه بوده من نمی دانم اما واقعیت این است که من خودم، خودم را انتخاب نکردم. به نظر من هم آنها آدمهای بدی نیستند و افکار بدی در ذهنشان ندارند اما اینکه چطور یک هدف را به واقعیت تبدیل کنی کار بسیار سختی است که خوب خود من هم ایراداتی را به نحوه برگزاری مسابقه دارم اما می توان گفت برداشت آنها از اسلام متفاوت است. در همان اندونزی پزشکی که از من تست روانشناسی گرفت به محض شنیدن صدای اذان سریع بلند شد و به من گفت اگر می خواهید نماز بخوانید من در اتاقم چادرنماز دارم.»

این سفر سمانه را حسابی مشهور کرد شهرتی که برایش دردسرساز شده است. اما او از کارش پشیمان نیست و می گوید به تجربه اش می ارزد.

تعداد بازدید از این مطلب: 197
بازدید : 197
رامین رها
23:18
شنبه 15 آذر 1393

خبرگزاری فارس: پروین: کی‌روش برای وزیر ورزش هم تصمیم می‌گیرد!/ استیلی گفت تا پس فردا سیاسی آزاد می‌شودعلی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ درباره بازداشت حمیدرضا سیاسی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: وقتی شنیدم سیاسی بازداشت شده با حمید استیلی تماس گرفتم و به او گفتم که اگر هر کاری لازم است به من بگونید تا انجام دهم. اما استیلی گفت که تافردا یا پس‌فردا سیاسی آزاد می‌شود اما به هر حال هر کسی که می‌آید در فوتبال خدمت کند به مشکل می‌خورد. من به استیلی گفتم اگر سیاسی شاکی خاصی دارد به من بگوید تا با او صحبت کنم اما این طور که حمید استیلی می‌گفت سیاسی تا یکی دو روز آینده آزاد خواهد شد.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در مورد باخت پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن و حذف این تیم از جام حذفی هم ادامه داد:‌به نظرم پرسپولیس دیروز خوب نبود البته چند بازیکن مصدوم و محروم داشت. هر چند که فوتبال همین است و از ارزش‌های بازیکنان پرسپولیس چیزی کم نمی شود. من بازی را دیدم اما فکر می‌کنم بازیکنان باید بیشتر بدوند و درخشان باید کاری کند که بازیکنان به جای 90 دقیقه 120 دقیقه بدوند اما فعلا 14 بازی در لیگ باقی مانده است. پرسپولیس باید بتواند از شرایطی که در ادامه لیگ خواهد داشت استفاده کند تا بتواند در ادامه لیگ شرایط خوبی داشته باشد.

پروین درباره تعطیلی 50 روزه لیگ برتر اظهار داشت: قطعا این تعطیلات به فوتبال لطمه می‌زند. کی‌روش 50 روز لیگ را تعطیل کرده که این مسئله به ضرر فوتبال ماست. باید شرایط به گونه‌ای باشد که فدراسیون به کی‌روش برنامه بدهد اما الان همه چیز برعکس شده و کی‌روش به فدراسیون برنامه می‌دهد و حتی به نظر می‌آید که کی‌روش برای وزیر ورزش هم تصمیم می‌گیرد. مگر می‌شود 50 روز در تعطیلات بازیکنان را آماده نگه داشت؟ بازیکنان این گونه وارد افت می‌شوند و کار برای مربیان در این شرایط بسیار سخت خواهد بود. من نمی‌دانم کفاشیان چه اختیاراتی به کی‌روش داده اما او برای فوتبال تصمیم می‌گیرد و این در حالی است که هیچ کجای دنیا این طور نیست.

وی خاطرنشان کرد: من که می‌گویم با این شرایط همه تیم‌ها چه بالای جدول و چه پایین جدول لطمه می‌خورد. هر چند که دست تاج درد نکند که لیگ را خیلی خوب و منظم برگزار می‌کند اما با این شرایط قطعا تیم‌ها به مشکل می‌خورند.

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان درباره اینکه چه پیش‌بینی از عملکرد تیم ملی در جام ملت‌های آسیا دارد، اظهار داشت: قطعا کار تیم ملی در استرالیا سخت است اما من امیدوارم تیم ملی بتواند در این بازی‌ها موفق شود.

پروین در پایان درباره  بازیکنان ملی‌پوشی که با مشکل سربازی مواجه هستند، افزود: امیدوارم این مشکلات هم برای بازیکنان حل شود چرا که آنها برای ایران زحمت کشیدند و انشاءالله که مشکل‌شان حل شود.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001540#sthash.5BCsp8kk.dpuf

علی پروین در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ درباره بازداشت حمیدرضا سیاسی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: وقتی شنیدم سیاسی بازداشت شده با حمید استیلی تماس گرفتم و به او گفتم که اگر هر کاری لازم است به من بگونید تا انجام دهم. اما استیلی گفت که تافردا یا پس‌فردا سیاسی آزاد می‌شود اما به هر حال هر کسی که می‌آید در فوتبال خدمت کند به مشکل می‌خورد. من به استیلی گفتم اگر سیاسی شاکی خاصی دارد به من بگوید تا با او صحبت کنم اما این طور که حمید استیلی می‌گفت سیاسی تا یکی دو روز آینده آزاد خواهد شد.

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در مورد باخت پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن و حذف این تیم از جام حذفی هم ادامه داد:‌به نظرم پرسپولیس دیروز خوب نبود البته چند بازیکن مصدوم و محروم داشت. هر چند که فوتبال همین است و از ارزش‌های بازیکنان پرسپولیس چیزی کم نمی شود. من بازی را دیدم اما فکر می‌کنم بازیکنان باید بیشتر بدوند و درخشان باید کاری کند که بازیکنان به جای 90 دقیقه 120 دقیقه بدوند اما فعلا 14 بازی در لیگ باقی مانده است. پرسپولیس باید بتواند از شرایطی که در ادامه لیگ خواهد داشت استفاده کند تا بتواند در ادامه لیگ شرایط خوبی داشته باشد.

پروین درباره تعطیلی 50 روزه لیگ برتر اظهار داشت: قطعا این تعطیلات به فوتبال لطمه می‌زند. کی‌روش 50 روز لیگ را تعطیل کرده که این مسئله به ضرر فوتبال ماست. باید شرایط به گونه‌ای باشد که فدراسیون به کی‌روش برنامه بدهد اما الان همه چیز برعکس شده و کی‌روش به فدراسیون برنامه می‌دهد و حتی به نظر می‌آید که کی‌روش برای وزیر ورزش هم تصمیم می‌گیرد. مگر می‌شود 50 روز در تعطیلات بازیکنان را آماده نگه داشت؟ بازیکنان این گونه وارد افت می‌شوند و کار برای مربیان در این شرایط بسیار سخت خواهد بود. من نمی‌دانم کفاشیان چه اختیاراتی به کی‌روش داده اما او برای فوتبال تصمیم می‌گیرد و این در حالی است که هیچ کجای دنیا این طور نیست.

وی خاطرنشان کرد: من که می‌گویم با این شرایط همه تیم‌ها چه بالای جدول و چه پایین جدول لطمه می‌خورد. هر چند که دست تاج درد نکند که لیگ را خیلی خوب و منظم برگزار می‌کند اما با این شرایط قطعا تیم‌ها به مشکل می‌خورند.

سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان درباره اینکه چه پیش‌بینی از عملکرد تیم ملی در جام ملت‌های آسیا دارد، اظهار داشت: قطعا کار تیم ملی در استرالیا سخت است اما من امیدوارم تیم ملی بتواند در این بازی‌ها موفق شود.

پروین در پایان درباره  بازیکنان ملی‌پوشی که با مشکل سربازی مواجه هستند، افزود: امیدوارم این مشکلات هم برای بازیکنان حل شود چرا که آنها برای ایران زحمت کشیدند و انشاءالله که مشکل‌شان حل شود.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001540#sthash.5BCsp8kk.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 204
بازدید : 204
رامین رها
23:16
شنبه 15 آذر 1393

خبرگزاری فارس: زائران برای معطلی کمتر در مرزها به جای مرز شلمچه به مرزهای دیگر مراجعه کنندسعید اوحدی در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، با اشاره به باز شدن مرز شلمچه، گفت: ترافیک زائران در مرز شلمچه همچنان سنگین است و زائران در صف طولانی منتظر عبور از مرز و ورود به کشور عراق هستند.

وی ادامه داد:‌امکانات و تجهیزات کشور عراق هنوز برای تردد راحت زائران در حد مطلوبی نیست و زائران بهتر است برای اینکه مدت زمان کمتری را در مرزها معطل شوند مرزهای مهران و چزابه را برای ورود به کشور عراق انتخاب کنند.

وی ادامه داد: مرز مهران هم‌اکنون در وضعیت مناسب‌تری قرار دارد و حجم زائران اربعین حسینی در این مرز بسیار کمتر است و توصیه ما به زائران این است که مرز مهران را در اولویت خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ظهر دیروز طی اطلاعیه‌ای از سوی قرارگاه اربعین مرز شلمچه برای تردد زائران مسدود اعلام شد و از زائران خواسته شد از مراجعه به این مرز خودداری کنند و بر اساس اعلام فرماندار خرمشهر مرز شلمچه از ساعتی پیش باز شده است.

به گفته ناصر خدرنژاد معاون سازمان حج و زیارت مرز شلمچه برای زائرانی که پیش از بسته شدن مرز در مرز شلمچه حضور داشتند باز شده است و آنها در اولویت عبور قرار دارند.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001524#sthash.u604hTe0.dpuf

سعید اوحدی در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس، با اشاره به باز شدن مرز شلمچه، گفت: ترافیک زائران در مرز شلمچه همچنان سنگین است و زائران در صف طولانی منتظر عبور از مرز و ورود به کشور عراق هستند.

وی ادامه داد:‌امکانات و تجهیزات کشور عراق هنوز برای تردد راحت زائران در حد مطلوبی نیست و زائران بهتر است برای اینکه مدت زمان کمتری را در مرزها معطل شوند مرزهای مهران و چزابه را برای ورود به کشور عراق انتخاب کنند.

وی ادامه داد: مرز مهران هم‌اکنون در وضعیت مناسب‌تری قرار دارد و حجم زائران اربعین حسینی در این مرز بسیار کمتر است و توصیه ما به زائران این است که مرز مهران را در اولویت خود قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری فارس، ظهر دیروز طی اطلاعیه‌ای از سوی قرارگاه اربعین مرز شلمچه برای تردد زائران مسدود اعلام شد و از زائران خواسته شد از مراجعه به این مرز خودداری کنند و بر اساس اعلام فرماندار خرمشهر مرز شلمچه از ساعتی پیش باز شده است.

به گفته ناصر خدرنژاد معاون سازمان حج و زیارت مرز شلمچه برای زائرانی که پیش از بسته شدن مرز در مرز شلمچه حضور داشتند باز شده است و آنها در اولویت عبور قرار دارند.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001524#sthash.u604hTe0.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 190
بازدید : 190
رامین رها
23:13
شنبه 15 آذر 1393

خبرگزاری فارس: بایدن: سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال کردیم/به رایزنی با اسرائیل ادامه می‌دهیمبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه با حضور در مجمع «سابان»، به سخنرانی در رابطه با موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 پرداخت و گفت توافق موقتی که سال گذشته به دست آمد، محدودیت‌های گسترده‌ای بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کرد و در مقابل تهران تعلیق حداقلی تحریم‌ها را دریافت کرد. وی همچنین با اشاره به اعمال تحریم‌های سنگین علیه ایران، خطاب به نمایندگان کنگره آمریکا گفت که اکنون زمان تصویب تحریم‌های تازه نیست، چراکه این اقدام ادامه مذاکرات را تهدید می‌کند.

اعمال سنگین‌ترین تحریم‌ها علیه ایران

وی در ابتدای سخنرانی خود، در رابطه با مذاکرات هسته‌ای گفت: «از همان ابتدا ما با اسرائیل مشاوره‌های نظامی و اطلاعاتی داشتیم. شخص من ساعت‌ها در این مورد با اسرائیلی‌ها صحبت کردم... ما با جزئیات در رابطه با موارد فنی صحبت کردیم.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با تصریح بر اینکه واشنگتن به تأمین امنیت تل‌آویو متعهد است، افزود: «گزینه دیپلماسی بیشترین محدودیت‌ها را بر برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کرده و در عین حال پایدارترین و قابل اعتمادترین روش برای کسب اطمینان از این است که ایران نمی‌تواند با گزیر هسته‌ای به اورانیوم کافی برای ساخت بمب هسته‌ای دست یابد.

وی ادامه داد: «ما با دیپلماسی سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را بر ایران اعمال کرده‌ایم. در اثر مذاکراتمان، ایران برنامه هسته‌ای خود را تا حد زیادی محدود کرده و در مقابل تعلیق تحریم‌های حداقلی دریافت کرده است. اما اگر توافق نبود، افزایش ذخایر اورانیوم بی‌وقفه ادامه می‌یافت، اما اکنون این ذخایر افزایش نمی‌یابد. پیش از توافق مشترک ایران مدام به خط معروف ترسیم شده توسط نخست‌وزیر نتانیاهو در سازمان ملل، نزدیک می‌شد، اما اکنون این مسئله برعکس شده و ایران ذخایر اورانیوم 20درصد خود را بی‌اثر می‌کند. پیش از توافق ایران سانتریفیوژ‌های جدید خود را توسعه می‌داد، اما پس از توافق، ایران دیگر امکان توسعه سانتریفیوژهای جدید را ندارد. پیش از توافق، ایران به سمت توسعه و تکمیل رآکتور اراک پیش می‌رفت، اما پس از توافق، ساخت نیروگاه محدود شده و اجازه بازرسی داده شده است.»

توافق موقت راهکار دائمی نیست

معاون رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «توافق موقت یک راهکار دائمی نیست، اما اجازه می‌دهد تا به یک توافق جامع دست یابیم. آنچه ایرانی‌ها برای تمدید توافق دریافت کردند، در برابر درآمدی که از آن‌ها بلوکه شده است، رقم بسیار بسیار ناچیزی است.»

وی همچنین در رابطه با تمدید مذاکرات هسته‌ای که روز سوم آذر روز سوم آذر صورت گفت، گفت: «برای اولین بار، ایرانی‌ها محدودیت‌هایی را پذیرفته‌اند که موجب شده در حالی که دارند مذاکره می‌کنند، برنامه هسته‌ای آن‌ها پیشرفت نکند. ما یک توافق بد نخواهیم کرد، بلکه توافق را تمدید کردیم تا نهایتا به توافقی برسیم که اصول مد نظر ما را تامین کند. به همین جهت موافقت کردیم تا هفت ماه دیگر مذاکرات را تمدید کنیم تا ظرف چهار ماه بر سر مسائل اصلی به توافق رسیده و در سه ماه بعدی مسائل باقی‌مانده را حل کنیم.»

تحریم جدید اجماع جهانی را از بین می‌برد

وی همچنین در رابطه با تلاش‌های برخی از نمایندگان کنگره آمریکا برای تصویب تحریم تازه علیه ایران، گفت: «می‌دانم که کسانی اینجا هستند که می‌گویند اکنون زمان اعمال تحریم‌های تازه‌ است... اما اگر بخواهیم 1+5 را متحد نگه داریم، باید بدانیم که اقدامات ما بر این امر اثر گذار خواهد بود. اگر وقت آن باشد، ما نه فقط از تحریم استقبال می‌کنیم، بلکه خودمان از کنگره می‌خواهیم که تحریم‌ تصویب کند. اما اکنون زمان درستی برای تحریم نیست، چراکه اجماع جهانی را از میان برداشته و در عین حال شانس رسیدن به توافق مسالمت‌آمیز را از میان برمی‌دارد.»

وی با بیان اینکه «توافق خوب می‌تواند به نفع ایران، آمریکا، اسرائیل و جهان باشد»، گفت واشنگتن به رایزنی با اسرائیل ادامه داده و تمامی جزئیات را با تل‌آویو در میان‌ می‌گذارد.

بایدن در ادامه این نشست به موضوعات دیگر از جمله مذاکرات سازش، تحولات فلسطین اشغالی و تحرکات گروه تروریستی داعش در منطقه پرداخت. وی همچنین گفت اسرائیل و آمریکا اختلاف نظرهای تاکتیکی دارند، اما در چشم‌انداز مسائل با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

نشست امسال مجمع «سابان» تحت عنوان «اقیانوس‌های ناآرام: ایالات متحده و اسرائیل در خاورمیانه بی‌ثبات» برگزار شده و قرار است در آن چندین مقام آمریکایی و اسرائیلی از جمله «جان کری» وزیر خارجه آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی صحبت کنند. مرکز سابان در سال 2002 توسط «حاییم سابان» میلیارد یهودی حامی دموکرات‌ها، به عنوان بخشی از اندیشکده بروکنیگز تأسیس شد.
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001711#sthash.tDhndR8O.dpuf

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز شنبه با حضور در مجمع «سابان»، به سخنرانی در رابطه با موضوعات مختلف از جمله مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 پرداخت و گفت توافق موقتی که سال گذشته به دست آمد، محدودیت‌های گسترده‌ای بر برنامه هسته‌ای ایران اعمال کرد و در مقابل تهران تعلیق حداقلی تحریم‌ها را دریافت کرد. وی همچنین با اشاره به اعمال تحریم‌های سنگین علیه ایران، خطاب به نمایندگان کنگره آمریکا گفت که اکنون زمان تصویب تحریم‌های تازه نیست، چراکه این اقدام ادامه مذاکرات را تهدید می‌کند.

اعمال سنگین‌ترین تحریم‌ها علیه ایران

وی در ابتدای سخنرانی خود، در رابطه با مذاکرات هسته‌ای گفت: «از همان ابتدا ما با اسرائیل مشاوره‌های نظامی و اطلاعاتی داشتیم. شخص من ساعت‌ها در این مورد با اسرائیلی‌ها صحبت کردم... ما با جزئیات در رابطه با موارد فنی صحبت کردیم.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با تصریح بر اینکه واشنگتن به تأمین امنیت تل‌آویو متعهد است، افزود: «گزینه دیپلماسی بیشترین محدودیت‌ها را بر برنامه هسته‌ای ایران ایجاد کرده و در عین حال پایدارترین و قابل اعتمادترین روش برای کسب اطمینان از این است که ایران نمی‌تواند با گزیر هسته‌ای به اورانیوم کافی برای ساخت بمب هسته‌ای دست یابد.

وی ادامه داد: «ما با دیپلماسی سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را بر ایران اعمال کرده‌ایم. در اثر مذاکراتمان، ایران برنامه هسته‌ای خود را تا حد زیادی محدود کرده و در مقابل تعلیق تحریم‌های حداقلی دریافت کرده است. اما اگر توافق نبود، افزایش ذخایر اورانیوم بی‌وقفه ادامه می‌یافت، اما اکنون این ذخایر افزایش نمی‌یابد. پیش از توافق مشترک ایران مدام به خط معروف ترسیم شده توسط نخست‌وزیر نتانیاهو در سازمان ملل، نزدیک می‌شد، اما اکنون این مسئله برعکس شده و ایران ذخایر اورانیوم 20درصد خود را بی‌اثر می‌کند. پیش از توافق ایران سانتریفیوژ‌های جدید خود را توسعه می‌داد، اما پس از توافق، ایران دیگر امکان توسعه سانتریفیوژهای جدید را ندارد. پیش از توافق، ایران به سمت توسعه و تکمیل رآکتور اراک پیش می‌رفت، اما پس از توافق، ساخت نیروگاه محدود شده و اجازه بازرسی داده شده است.»

توافق موقت راهکار دائمی نیست

معاون رئیس‌جمهور آمریکا افزود: «توافق موقت یک راهکار دائمی نیست، اما اجازه می‌دهد تا به یک توافق جامع دست یابیم. آنچه ایرانی‌ها برای تمدید توافق دریافت کردند، در برابر درآمدی که از آن‌ها بلوکه شده است، رقم بسیار بسیار ناچیزی است.»

وی همچنین در رابطه با تمدید مذاکرات هسته‌ای که روز سوم آذر روز سوم آذر صورت گفت، گفت: «برای اولین بار، ایرانی‌ها محدودیت‌هایی را پذیرفته‌اند که موجب شده در حالی که دارند مذاکره می‌کنند، برنامه هسته‌ای آن‌ها پیشرفت نکند. ما یک توافق بد نخواهیم کرد، بلکه توافق را تمدید کردیم تا نهایتا به توافقی برسیم که اصول مد نظر ما را تامین کند. به همین جهت موافقت کردیم تا هفت ماه دیگر مذاکرات را تمدید کنیم تا ظرف چهار ماه بر سر مسائل اصلی به توافق رسیده و در سه ماه بعدی مسائل باقی‌مانده را حل کنیم.»

تحریم جدید اجماع جهانی را از بین می‌برد

وی همچنین در رابطه با تلاش‌های برخی از نمایندگان کنگره آمریکا برای تصویب تحریم تازه علیه ایران، گفت: «می‌دانم که کسانی اینجا هستند که می‌گویند اکنون زمان اعمال تحریم‌های تازه‌ است... اما اگر بخواهیم 1+5 را متحد نگه داریم، باید بدانیم که اقدامات ما بر این امر اثر گذار خواهد بود. اگر وقت آن باشد، ما نه فقط از تحریم استقبال می‌کنیم، بلکه خودمان از کنگره می‌خواهیم که تحریم‌ تصویب کند. اما اکنون زمان درستی برای تحریم نیست، چراکه اجماع جهانی را از میان برداشته و در عین حال شانس رسیدن به توافق مسالمت‌آمیز را از میان برمی‌دارد.»

وی با بیان اینکه «توافق خوب می‌تواند به نفع ایران، آمریکا، اسرائیل و جهان باشد»، گفت واشنگتن به رایزنی با اسرائیل ادامه داده و تمامی جزئیات را با تل‌آویو در میان‌ می‌گذارد.

بایدن در ادامه این نشست به موضوعات دیگر از جمله مذاکرات سازش، تحولات فلسطین اشغالی و تحرکات گروه تروریستی داعش در منطقه پرداخت. وی همچنین گفت اسرائیل و آمریکا اختلاف نظرهای تاکتیکی دارند، اما در چشم‌انداز مسائل با یکدیگر اتفاق نظر دارند.

نشست امسال مجمع «سابان» تحت عنوان «اقیانوس‌های ناآرام: ایالات متحده و اسرائیل در خاورمیانه بی‌ثبات» برگزار شده و قرار است در آن چندین مقام آمریکایی و اسرائیلی از جمله «جان کری» وزیر خارجه آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی صحبت کنند. مرکز سابان در سال 2002 توسط «حاییم سابان» میلیارد یهودی حامی دموکرات‌ها، به عنوان بخشی از اندیشکده بروکنیگز تأسیس شد.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001711#sthash.tDhndR8O.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 231
بازدید : 231
رامین رها
23:0
شنبه 15 آذر 1393

خبرگزاری فارس: انتقاد دفتر تحکیم وحدت به بسته شدن فضای نقد دانشجویی آن هم از سوی دولتی که به تبلیغ چهره‌ انتقاد‌پذیر خود می‌پردازدبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دفتر تحکیم وحدت با صدور نامه‌ای به روحانی اعلام کرد: دولتی که با استفاده از تمام تریبون‌ها به تبلیغ چهره انتقادپذیر خود می‌پردازد، دو سال است که فضای انتقاد اتحادیه‌های دانشجویی را بسته است.

متن این نامه بدین شرح است:

« جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی

سلام علیکم

 در آستانه 16 آذر امسال یعنی در دومین سال دولت یازدهم امیدوار بودیم که بالاخره اتحادیه‌های دانشجویی هم بتوانند پس از دو سال، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از فضای موجود جامعه و عملکرد دولت جنابعالی در حضور شما و بدون واسطه به سمع و نظرتان برساند. اما متاسفانه این بار هم به مانند دفعات گذشته، با نمایندگان دانشجویی منتخب دولت برای سخنرانی به عنوان نمایندگان دانشجویان روبرو هستیم.

روندی که امسال نیز  شاهد آن هستیم هر چند که قابل انتظار بود، اما برای دولتی که خود را طرفدار آزادی بیان می‌داند مایه تاسف است. دولتی که با استفاده از تمام تریبون‌ها به تبلیغ چهره انتقادپذیر خود می‌پردازد، اما دو سال است که فضای انتقاد را بر اتحادیه‌های دانشجویی بسته است.

حضرتعالی در مهرماه امسال از عدم حضور نمایندگان دانشجویی مکدر شده بودید و ما امید داشتیم با توجه به ناراحتی شما، این رویه اصلاح شود و اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی بتوانند دغدغه‌های خود را مطرح کنند. اما متاسفانه با استدلال‌های عجیب و خنده‌دار وزارتین علوم و بهداشت این فرصت از دفتر تحکیم وحدت به عنوان با سابقه ترین اتحادیه دانشجویی نیز سلب شد.

منتسب کردن جریان‌های دانشجویی به اصلاح طلب و اصولگرا مقدمه‌ای برای نفوذ جریانات سیاسی به جنبش دانشجویی است که در گذشته طعم تلخ این زیاده خواهی ها را چشیده‌ایم. معیار انتخاب نمایندگان دانشجویی چه بوده است که تشکل یک دانشگاه به اتحادیه های دانشجویی ترجیح داده شده است؟

آیا این رویه انتخاب نمایندگان دانشجویی مورد تایید شماست؟ اگر هست، که بعید می‌دانیم باشد، جای بسی تاسف دارد و اما اگر نیست لطفا از ادامه اینگونه اقدامات جلوگیری کنید.»
- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001530#sthash.FnPnFyRs.dpuf

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، دفتر تحکیم وحدت با صدور نامه‌ای به روحانی اعلام کرد: دولتی که با استفاده از تمام تریبون‌ها به تبلیغ چهره انتقادپذیر خود می‌پردازد، دو سال است که فضای انتقاد اتحادیه‌های دانشجویی را بسته است.

متن این نامه بدین شرح است:

« جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی

سلام علیکم

 در آستانه 16 آذر امسال یعنی در دومین سال دولت یازدهم امیدوار بودیم که بالاخره اتحادیه‌های دانشجویی هم بتوانند پس از دو سال، نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را از فضای موجود جامعه و عملکرد دولت جنابعالی در حضور شما و بدون واسطه به سمع و نظرتان برساند. اما متاسفانه این بار هم به مانند دفعات گذشته، با نمایندگان دانشجویی منتخب دولت برای سخنرانی به عنوان نمایندگان دانشجویان روبرو هستیم.

روندی که امسال نیز  شاهد آن هستیم هر چند که قابل انتظار بود، اما برای دولتی که خود را طرفدار آزادی بیان می‌داند مایه تاسف است. دولتی که با استفاده از تمام تریبون‌ها به تبلیغ چهره انتقادپذیر خود می‌پردازد، اما دو سال است که فضای انتقاد را بر اتحادیه‌های دانشجویی بسته است.

حضرتعالی در مهرماه امسال از عدم حضور نمایندگان دانشجویی مکدر شده بودید و ما امید داشتیم با توجه به ناراحتی شما، این رویه اصلاح شود و اتحادیه‌های بزرگ دانشجویی بتوانند دغدغه‌های خود را مطرح کنند. اما متاسفانه با استدلال‌های عجیب و خنده‌دار وزارتین علوم و بهداشت این فرصت از دفتر تحکیم وحدت به عنوان با سابقه ترین اتحادیه دانشجویی نیز سلب شد.

منتسب کردن جریان‌های دانشجویی به اصلاح طلب و اصولگرا مقدمه‌ای برای نفوذ جریانات سیاسی به جنبش دانشجویی است که در گذشته طعم تلخ این زیاده خواهی ها را چشیده‌ایم. معیار انتخاب نمایندگان دانشجویی چه بوده است که تشکل یک دانشگاه به اتحادیه های دانشجویی ترجیح داده شده است؟

آیا این رویه انتخاب نمایندگان دانشجویی مورد تایید شماست؟ اگر هست، که بعید می‌دانیم باشد، جای بسی تاسف دارد و اما اگر نیست لطفا از ادامه اینگونه اقدامات جلوگیری کنید.»

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930915001530#sthash.FnPnFyRs.dpuf
تعداد بازدید از این مطلب: 203
بازدید : 203


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به همه چیز از همه جا مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر