بین مطالب وب سایت جستجو کنید

اخبار روز اخبار داغ


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
رامین رها
1:8
چهار شنبه 8 بهمن 1393

خبرگزاری فارس: ایران از کانال‌های دیپلماتیک در خصوص ورود اسرائیل به خطوط قرمز ایران هشدار داده است

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس،
«حسین امیرعبداللهیان» معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه در مراسم
سردار شهید الله دادی و شهدای مقاومت با تسلیت به خانواده‌های شهدای مقاومت
اظهار داشت:‌ از کانال دیپلماتیک به آمریکا اعلام کرد‌ایم که بالگردهای
رژیم صهیونیستی با هدف قراردادن سردار الله دادی و شهدای حزب‌الله که در خط
مقدم مبارزه با تروریسم بوده‌اند وارد خطوط قرمز ما شده و این رژیم
جنایتکار باید تبعات و پیامد آن را درک کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 142
بازدید : 142
رامین رها
23:50
سه شنبه 7 بهمن 1393

فرمانده نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه تانک‌های بهینه‌سازی شده این نیرو با سامانه‌های زرهی روز دنیا برابری می‌کنند، گفت: ایران قدرتمندترین یکان زرهی را در منطقه غرب آسیا دارد.

امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان با اشاره به توانمندی یکان زرهی این نیرو در مقابله با تهدیدهای احتمالی اظهار داشت: خودروهای زرهی که امروز در نیروی زمینی از آن استفاده می‌کنیم از تانک‌های بهینه‌ شده‌ای هستند که به لحاظ قدرت و کارآیی با مدل‌های روز دنیا برابری می‌کند.

وی چالاکی، حجم بالای آتش و جا به جایی سریع را از ویژگی‌های بارز خودروهای زرهی نیروی زمینی ارتش عنوان و تصریح کرد: خودروهای زرهی این نیرو قابلیت درگیر شدن با اهداف ثابت و متحرک را دارند و می‌توانند در عرصه منازعات زمینی و جنگ ناهمگون خواسته‌های مورد نظر را تأمین کنند.

سرتیپ احمدرضا  پوردستان در ادامه با بیان اینکه در حوزه موشک‌های ضد زره، تسلیحات مورد نیاز را از وزارت دفاع دریافت کرده ایم، افزود: نیروی زمینی در این حوزه از موشک‌های هدایت‌شونده استفاده می‌کند که برای نمونه می‌توان گفت تمامی موشک‌های ضدزره ما و خصوصاً موشک "دهلاویه" قابلیت‌های لازم جهت انهدام اهداف زمینی تا شعاع مورد نظر را دارند.

فرمانده نیروی زمینی عنوان کرد: در مجموع، امروز حوزه زرهی و ضد زرهی نیروهای مسلح کشور با توجه به تجارب کسب شده در دوران دفاع مقدس، قدرتمندترین یکان زرهی را در منطقه غرب آسیا دارد

تعداد بازدید از این مطلب: 150
بازدید : 150
رامین رها
23:49
سه شنبه 7 بهمن 1393

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت:‌ انقلاب اسلامی در سایه رهبری امام خمینی (ره) و اتحاد و همدلی مردم به پیروزی رسید و تا امروز نیز با همان صلابت و همدلی و در سایه هدایت رهبری مقام معظم رهبری مسیر خود را ادامه می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی ارتش جمهوری اسلامی ایران، ‌حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در یادواره شهید سرلشگر قاسمعلی ظهیرنژاد، رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش که شب گذشته (پنجشنبه) در مسجد قائم آل محمد واقع در میدان حق شناس تهران برگزار شد؛ با بیان این که همان عواملی که پیروزی انقلاب اسلامی را شکل داد همان عوامل موجب بقای انقلاب است اظهار کرد: ارتش در سرعت بخشی به پیروزی انقلاب اسلامی نقش بسیار ارزشمندی داشت.

 

وی افزود: حرکت ارتش در روز 19 بهمن 57 پس از چند روز پیروزی انقلاب اسلامی در مدرسه علوی و بیعت با حضرت امام موجب شکستن کمر رژیم ستم‌شاهی شد.

نماینده ولی فقیه در ارتش همچنین با بیان این‌که در دوران پیش از پیروزی انقلاب در داخل ارتش عناصری بودند که اعلامیه امام خمینی (ره) را پخش می کردند خاطر نشان کرد :‌بدنه ارتش سالم بود و در طول دفاع مقدس خود را به اثبات رساند.

به گفته وی دشمنان از پیروزی انقلاب اسلامی غافلگیر شدند و از همان روزهای اول تلاش کردند تا نظام جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرند که جنگ تحمیلی یک نمونه از تلاش های آنان بود اما همین ارتش ، سپاه و بسیج دست به دست هم دادند و اجازه ندادند دشمن به اهداف خود برسد.

حجت الاسلام آل هاشم همچنین ادامه داد: امروز جنگ نظامی نداریم، اما نیازمند فرهنگ دفاع مقدس هستیم. برگزاری یادواره شهدا حرکتی قابل ستایش است زیرا فرهنگ دفاع مقدس مانند یک دژ مستحکمی بوده که قابل تسخیر نیست. ما باید قدردان کسانی باشیم که در دوران دفاع مقدس از کشور دفاع کرده و اجازه ندادند دشمنان به اهداف خود برسند.

 

وی در ادامه با اشاره به این که امروز جنگ نرم جنگی پیچیده تر و سخت‌تر است که توسط دشمن ایجاد شده است اظهار کرد: دشمنان در صدد هستند از طریق جنگ نرم جوانان ما را از خانواده ها جدا کرده و آنان را درگیر مدگرایی و مواد مخدر کنند. همچنین اختلاف افکنی میان اقوام ایرانی یکی دیگر از اهداف دشمن در جنگ نرم است که ما برای مقابله با آن باید فعالیت های فرهنگی خود را افزایش دهیم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش همچنین گفت: رهبری بیش بیست سال است که درباره شبیخون فرهنگی، ناتو فرهنگی و جنگ نرم هشدار می‌دهد این هشدارها به این دلیل است که دشمن متوجه شده برخورد سخت با ایران بسیار پرهزینه است و آن‌ها به دنبال این هستند که با جنگ فرهنگی به نظام اسلامی ضربه بزنند.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به نقش شهید سرلشگر ظهیرنژاد در دوران دفاع مقدس گفت: هدایت های این نظامی مخلص باعث شد که دشمنان در آذربایجان به اهداف خود نرسند.

در ادامه این مراسم امیر سرتیپ اسدالله حیدری، رئیس کانون بازنشستگان نیروهای مسلح گفت: صراحت و صداقت در کنار علاقه به دین، ایران و ولایت از ویژگی های بارز شهید ظهیرنژاد بود.

 

وی افزود: شهید ظهیرنژاد قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از ارتش کنار گذاشته شد، اما پس از پیروزی انقلاب با درایت امام راحل این نیروی شایسته، متعهد و توانمند مجدداً وارد ارتش شد.

وی در پایان با تشریح خصوصیات اخلاقی سرلشگر ظهیرنژاد گفت: از خصوصیات وی صداقت، صراحت و صداقت زبان بود که جمیع این خصوصیات موجب شد که امام (ره) علاقه خاصی به ایشان پیدا کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 186
بازدید : 186
رامین رها
23:45
سه شنبه 7 بهمن 1393

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: مسایل و مشکلات اقتصادی کشور ما فقط متاثر از تحریم نیست بلکه ما درگیر یک جنگ اقتصادی تمام عیار با دشمنان هستیم.

به گزارش روابط عمومی ارتش، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی در ارتش، در دیدار با کارکنان حوزه مرکزی اداره عقیدتی سیاسی نیروی هوایی که با حضور حجت الاسلام و المسلمین احمد جلیلی صفت رییس این اداره، جانشین و معاونین سازمان عقیدتی سیاسی برگزار شد، گفت: خیلی خوشحال هستم که در اولین روز از ماه بهمن، ماه پیروزی انقلاب اسلامی و ماهی که نیروی هوایی اقتدار ارتش اسلام و بصیرت خود را در معرض دید جهانیان گذاشت، در جمع شما کارکنان غیور نیروی هوایی حاضر شدم.

وی افزود: حرکت شجاعانه و با بصیرت کارکنان نیروی هوایی در 19 بهمن سال 57 روند پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تسریع کرد.

حجت الاسلام آل هاشم در ادامه به دهه فجر انقلاب اسلامی ایران و نقش رهبری امام خمینی (ره) در پیروزی انقلاب اشاره کرد و گفت: اندیشه های معمار بزرگ انقلاب اسلامی ایران برگرفته از تعالیم اسلامی بود که از برقراری نظام جمهوری اسلامی ایران اهدافی مانند برقراری قسط و عدل، تشکیل نظام جمهوری اسلامی، استقلال و آزادی، مخالفت با فحشاء و چپاولگری رژیم طاغوت، اصلاح فرهنگ جامعه و جایگزینی فرهنگ اسلامی به جای فرهنگ غربی، قطع دست خیانت کاران و وابستگان به غرب و تحقق اهداف و احکام اسلام را در سراسر جهان دنبال می کردند.

وی هدف مهم دیگر امام راحل را برافراشته شدن پرچم لا اله الا الله در سطح جهان دانست و افزود: به برکت حرکت انقلابی مردم ایران و رهبری امام خمینی (ره) گستره نفوذ اسلام در جهان در حدی است که ندای لا اله الا الله در کل نقاط دنیا به گوش می رسد و این انقلاب به الگوی بسیار خوبی برای سایر ملت های مستضعف تبدیل شده است.

نماینده ولی فقیه در ارتش، بیداری اسلامی و حرکت مسلمانان در سراسر جهان علیه رژیم های فاسد و گسترش نفوذ اسلام  در جهان را از برکات انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و افزود: این انقلاب که بنا به اعتقاد حضرت امام(ره) معجزه قرن و انفجار نور بود، سرآغاز تحولات بنیادین در منطقه و جهان شده و در آینده نیز خواهد شد.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به وضعیت سیاسی و اجتماعی قبل از انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: نظام سیاسی به صورت موروثی و سلطنتی بود و مردم هیچ نقشی در انتخاب حاکمان خود نداشتند. رضاشاه فردی بسیار مستبد و به شدت وابسته به غرب بود. فرزند او محمدرضا هم همین خصلت های شیطانی پدر را داشت.

وی به نگاه حاکمان در زمان طاغوت نسبت به مردم ایران اشاره کرد و افزود: محمدرضاشاه در کنفرانسی مطبوعاتی در سال 1353 اعلام کرد که مردم ایران قادر به انجام کوچکترین فعالیتی چه در زمینه اقتصادی و چه در زمینه تولیدی و سایر زمینه ها نیستند، این نوع نگاه به مردم در بین درباریان و اطرافیان شاه خائن نیز وجود داشت.

حجت الاسلام آل هاشم به تغییر روند زندگی مردم در سالهای قبل از انقلاب و گسترش بیش از حد شهرنشینی و فلج کردن صنعت کشاورزی در آن دوران به عنوان عامل اصلی مشکلات اقتصادی حال حاضر کشور اشاره کرد و گفت: وابستگی به بیگانگان از خصوصیات بارز رضاشاه و محمدرضا شاه بود، به همین خاطر با طرح ریزی غربی ها برای نابود کردن اقتصاد ایران همسو بودند و با ایجاد به اصطلاح اصلاحات ارضی در کشور، در حقیقت پایه های کشاورزی و اقتصادی کشور را نابود کردند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر سنگینی وظیفه کارکنان نهاد عقیدتی سیاسی به حساسیت ویژه مقام معظم رهبری نسبت به مراکز آموزشی اشاره کرد و اظهار داشت: ما باید تلاش کنیم جوانان در طی دوران خدمت مقدس سربازی جوانان متدین، خوشبین شده و اعتقاد آنان به نظام اسلامی افزایش یابد.

وی ادامه داد:  پادگان و سربازان سربازی بعد از محیط خانواده، جامعه، مدرسه و دانشگاه آخرین جایی است که می تواند منشأ اصلاح و تربیت جوانان کشور باشد.

حجت الاسلام آل هاشم تصریح کرد: ما باید به گونه ای رفتار کنیم که کارکنان و خانواده های و بویژه سربازان را به اسلام و انقلاب جذب کنیم  که هدف از تشکیل نهاد مقدس عقیدتی سیاسی نیز همین است.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین جلیلی صفت، رئیس اداره عقیدتی سیاسی نهاجا  طی سخنان کوتاهی به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات انجام شده در این اداره پرداخت.

شایان ذکر است در این مراسم از تعدادی از بازنشستگان و کارکنان نمونه اداره عقیدتی سیاسی نهاجا تجلیل شد.

تعداد بازدید از این مطلب: 166
بازدید : 166
رامین رها
23:29
سه شنبه 30 دی 1393

به گزارش خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ،مهندس اسماعیل نجار در حاشیه چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور در سال جاری که روز سه شنبه در وزارت کشور برگزار شد، گفت: در این جلسه رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گزارش اقدامات مربوط به آموزش کارگران ماهر به ویژه در صنعت ساختمان را تشریح کرد.

وی با اشاره به وضعیت کشورمان و مخاطرات و بلایای طبیعی که آن را تهدید می‌کند گفت: بحث پیشگیری از خسارات از جمله سیاست‌های سازمان ماست و در همین راستا یکی از مواردی که تاثیر زیادی در کاهش آمار کشته شدگان و مصدومان حوادثی نظیر زلزله خواهد داشت موضوع ساخت و ساز است. در همین راستا به نظر می رسد موضوع آموزش کارگران ماهر در این زمینه بسیار قابل توجه است که سازمان فنی و حرفه‌ای قول‌هایی را به ما داده است.

وی با بیان اینکه در این حوزه قوانین خوبی وجود دارد، اظهار کرد: البته خلا‌هایی میان آموزش کارگران و بکارگیری‌شان وجود دارد که در این خصوص کارگروهی تخصصی تشکیل شده و بناست این حلقه‌های مفقوده را شناسایی کند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، برابر آمارها تعداد زیادی از این کارگران ساختمانی آموزش‌های لازم را دریافت کردند اما اینکه چه تعداد از این افراد در کارگاه‌های ساختمانی به کار گرفته می‌شوند جای بحث دارد.

 

اورژانس هسته‌ای به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد

 

 

نجار همچنین در خصوص آخرین وضعیت اورژانس هسته‌ای و سفری که چندی پیش به استان بوشهر داشته است نیز گفت: موضوع اورژانس و امدادگرا هسته‌ای پس از جلسات مختلفی که مورد بررسی قرار گرفت در نهایت به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد.

 

آموزش امدادگری به نبروهای مسلح

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های نیروهای مسلح در بحث امدادرسانی به حوادث طبیعی، اظهار کرد: در اغلب حوادث نظیر زلزله و سیل ، نیروهای مسلح از اولین نیروهایی هستند که در محل حاضر می شوند و کار امدادرسانی را آغاز می‌کنند بنابراین تصمیم‌ها بر این است تا با تهیه یک ساز و کاری از پتانسیل و ظرفیت تمامی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و غیره استفاده کنیم ضمن اینکه این نیروها تجهیزات خوبی را نیز در اختیار دارند که در مواقع بحران می‌توان از آنها کمک گرفت.

نجار ادامه داد: در همین راستا یک سری آموزش‌های امدادگری به این افراد داده می‌شود تا در صورت بروز بحران‌ها به مجموعه مدیریت بحران کمک کنند البته بسیاری از اعضای نیروهای مسلح نیز اصول اولیه امدادگری را آموخته‌اند.

 به گزارش خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ،مهندس اسماعیل نجار در حاشیه چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور در سال جاری که روز سه شنبه در وزارت کشور برگزار شد، گفت: در این جلسه رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گزارش اقدامات مربوط به آموزش کارگران ماهر به ویژه در صنعت ساختمان را تشریح کرد.

وی با اشاره به وضعیت کشورمان و مخاطرات و بلایای طبیعی که آن را تهدید می‌کند گفت: بحث پیشگیری از خسارات از جمله سیاست‌های سازمان ماست و در همین راستا یکی از مواردی که تاثیر زیادی در کاهش آمار کشته شدگان و مصدومان حوادثی نظیر زلزله خواهد داشت موضوع ساخت و ساز است. در همین راستا به نظر می رسد موضوع آموزش کارگران ماهر در این زمینه بسیار قابل توجه است که سازمان فنی و حرفه‌ای قول‌هایی را به ما داده است.

وی با بیان اینکه در این حوزه قوانین خوبی وجود دارد، اظهار کرد: البته خلا‌هایی میان آموزش کارگران و بکارگیری‌شان وجود دارد که در این خصوص کارگروهی تخصصی تشکیل شده و بناست این حلقه‌های مفقوده را شناسایی کند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، برابر آمارها تعداد زیادی از این کارگران ساختمانی آموزش‌های لازم را دریافت کردند اما اینکه چه تعداد از این افراد در کارگاه‌های ساختمانی به کار گرفته می‌شوند جای بحث دارد.

 

اورژانس هسته‌ای به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد

 

 

نجار همچنین در خصوص آخرین وضعیت اورژانس هسته‌ای و سفری که چندی پیش به استان بوشهر داشته است نیز گفت: موضوع اورژانس و امدادگرا هسته‌ای پس از جلسات مختلفی که مورد بررسی قرار گرفت در نهایت به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد.

 

آموزش امدادگری به نبروهای مسلح

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های نیروهای مسلح در بحث امدادرسانی به حوادث طبیعی، اظهار کرد: در اغلب حوادث نظیر زلزله و سیل ، نیروهای مسلح از اولین نیروهایی هستند که در محل حاضر می شوند و کار امدادرسانی را آغاز می‌کنند بنابراین تصمیم‌ها بر این است تا با تهیه یک ساز و کاری از پتانسیل و ظرفیت تمامی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و غیره استفاده کنیم ضمن اینکه این نیروها تجهیزات خوبی را نیز در اختیار دارند که در مواقع بحران می‌توان از آنها کمک گرفت.

نجار ادامه داد: در همین راستا یک سری آموزش‌های امدادگری به این افراد داده می‌شود تا در صورت بروز بحران‌ها به مجموعه مدیریت بحران کمک کنند البته بسیاری از اعضای نیروهای مسلح نیز اصول اولیه امدادگری را آموخته‌اند.

 به گزارش خبرنگار حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ،مهندس اسماعیل نجار در حاشیه چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور در سال جاری که روز سه شنبه در وزارت کشور برگزار شد، گفت: در این جلسه رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گزارش اقدامات مربوط به آموزش کارگران ماهر به ویژه در صنعت ساختمان را تشریح کرد.

وی با اشاره به وضعیت کشورمان و مخاطرات و بلایای طبیعی که آن را تهدید می‌کند گفت: بحث پیشگیری از خسارات از جمله سیاست‌های سازمان ماست و در همین راستا یکی از مواردی که تاثیر زیادی در کاهش آمار کشته شدگان و مصدومان حوادثی نظیر زلزله خواهد داشت موضوع ساخت و ساز است. در همین راستا به نظر می رسد موضوع آموزش کارگران ماهر در این زمینه بسیار قابل توجه است که سازمان فنی و حرفه‌ای قول‌هایی را به ما داده است.

وی با بیان اینکه در این حوزه قوانین خوبی وجود دارد، اظهار کرد: البته خلا‌هایی میان آموزش کارگران و بکارگیری‌شان وجود دارد که در این خصوص کارگروهی تخصصی تشکیل شده و بناست این حلقه‌های مفقوده را شناسایی کند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، برابر آمارها تعداد زیادی از این کارگران ساختمانی آموزش‌های لازم را دریافت کردند اما اینکه چه تعداد از این افراد در کارگاه‌های ساختمانی به کار گرفته می‌شوند جای بحث دارد.

 

اورژانس هسته‌ای به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد

 

 

نجار همچنین در خصوص آخرین وضعیت اورژانس هسته‌ای و سفری که چندی پیش به استان بوشهر داشته است نیز گفت: موضوع اورژانس و امدادگرا هسته‌ای پس از جلسات مختلفی که مورد بررسی قرار گرفت در نهایت به سازمان پدافند غیرعامل واگذار شد.

 

آموزش امدادگری به نبروهای مسلح

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر ضرورت استفاده از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های نیروهای مسلح در بحث امدادرسانی به حوادث طبیعی، اظهار کرد: در اغلب حوادث نظیر زلزله و سیل ، نیروهای مسلح از اولین نیروهایی هستند که در محل حاضر می شوند و کار امدادرسانی را آغاز می‌کنند بنابراین تصمیم‌ها بر این است تا با تهیه یک ساز و کاری از پتانسیل و ظرفیت تمامی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و غیره استفاده کنیم ضمن اینکه این نیروها تجهیزات خوبی را نیز در اختیار دارند که در مواقع بحران می‌توان از آنها کمک گرفت.

نجار ادامه داد: در همین راستا یک سری آموزش‌های امدادگری به این افراد داده می‌شود تا در صورت بروز بحران‌ها به مجموعه مدیریت بحران کمک کنند البته بسیاری از اعضای نیروهای مسلح نیز اصول اولیه امدادگری را آموخته‌اند.

 

 

وی درباره وضعیت بافت‌های فرسوده در شهرها نیز گفت: بحث رسیدگی به بافت‌های فرسوده موضوعی است که مسئولیتش بر عهده شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی واگذار شده است و خوشبختانه دولت نیز توجه خوبی به این موضوع داشته و همکاری‌های انجام شده نیز تا کنون مطلوب بوده است که امیدواریم به زودی این مسائل نیز برطرف شود.

نجار درباره آخرین وضعیت بیمه ساختمان‌ها نیز گفت: از رسانه‌ها درخواست داریم ضرورت بیمه ساختمان‌ها در برابر حوادث را بازگو کنند تا همگان به این موضوع مهم پی ببرند. بحث بیمه ساختمان‌ها که به شکل پایلوت در استان گلستان اجرایی شده تاثیرات خوبی بر ایمنی ساخت و سازها،‌ رعایت اصول ایمنی و ... دارد.

وی با اشاره به حضور نماینده وزیر بهداشت در این جلسه اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که پیرامون آن بحث شد، موضوع بازتوانی و توانبخشی پس از بحران‌ها بود که در همین راستا پیشنهاد وزارت بهداشت در خصوص تغییر نام کارگروه بهداشت و درمان به کارگروه بهداشت، درمان و توانبخشی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه موضوع بازسازی، بازتوانی و توانبخشی بسیار موضوع مهمی است گفت: در بسیاری از حوادث شاهد این هستیم که سال‌ها از زمان وقوع گذشته اما اثرات روانی نامطلوبی از آن بر روی بازماندگان بجا مانده است که در این خصوص بازتوانی نقش موثری خواهد داشت.

وی با اشاره به دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در این جلسه همچنین گزارش مربوط به استاندارد مصالح ساختمانی و مشکلات احتمالی آن از سوی سازمان ملی استاندارد تشریح شد و در خصوص تدوین ساختار متناسب مدیریت بحران در شهرداری‌ها گزارشی ارائه شد.

وی با بیان اینکه رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز توضیحاتی در خصوص تشکیل صندوق بیمه حوادث ارائه کرد، گفت: تبادل‌نظر در خصوص اصلاح عضویت روسای جمعیت هلال احمر و بنیاد مسکن در شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز از دیگر دستور جلسه‌های امروز بود.

به گفته وی در این جلسه پیشنهاد عضویت کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی در برخی از کارگروه‌های تخصصی 14 گانه بررسی شد.

 

وی درباره وضعیت بافت‌های فرسوده در شهرها نیز گفت: بحث رسیدگی به بافت‌های فرسوده موضوعی است که مسئولیتش بر عهده شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی واگذار شده است و خوشبختانه دولت نیز توجه خوبی به این موضوع داشته و همکاری‌های انجام شده نیز تا کنون مطلوب بوده است که امیدواریم به زودی این مسائل نیز برطرف شود.

نجار درباره آخرین وضعیت بیمه ساختمان‌ها نیز گفت: از رسانه‌ها درخواست داریم ضرورت بیمه ساختمان‌ها در برابر حوادث را بازگو کنند تا همگان به این موضوع مهم پی ببرند. بحث بیمه ساختمان‌ها که به شکل پایلوت در استان گلستان اجرایی شده تاثیرات خوبی بر ایمنی ساخت و سازها،‌ رعایت اصول ایمنی و ... دارد.

وی با اشاره به حضور نماینده وزیر بهداشت در این جلسه اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که پیرامون آن بحث شد، موضوع بازتوانی و توانبخشی پس از بحران‌ها بود که در همین راستا پیشنهاد وزارت بهداشت در خصوص تغییر نام کارگروه بهداشت و درمان به کارگروه بهداشت، درمان و توانبخشی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه موضوع بازسازی، بازتوانی و توانبخشی بسیار موضوع مهمی است گفت: در بسیاری از حوادث شاهد این هستیم که سال‌ها از زمان وقوع گذشته اما اثرات روانی نامطلوبی از آن بر روی بازماندگان بجا مانده است که در این خصوص بازتوانی نقش موثری خواهد داشت.

وی با اشاره به دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در این جلسه همچنین گزارش مربوط به استاندارد مصالح ساختمانی و مشکلات احتمالی آن از سوی سازمان ملی استاندارد تشریح شد و در خصوص تدوین ساختار متناسب مدیریت بحران در شهرداری‌ها گزارشی ارائه شد.

وی با بیان اینکه رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز توضیحاتی در خصوص تشکیل صندوق بیمه حوادث ارائه کرد، گفت: تبادل‌نظر در خصوص اصلاح عضویت روسای جمعیت هلال احمر و بنیاد مسکن در شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز از دیگر دستور جلسه‌های امروز بود.

به گفته وی در این جلسه پیشنهاد عضویت کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی در برخی از کارگروه‌های تخصصی 14 گانه بررسی شد.

 

وی درباره وضعیت بافت‌های فرسوده در شهرها نیز گفت: بحث رسیدگی به بافت‌های فرسوده موضوعی است که مسئولیتش بر عهده شهرداری‌ها و وزارت راه و شهرسازی واگذار شده است و خوشبختانه دولت نیز توجه خوبی به این موضوع داشته و همکاری‌های انجام شده نیز تا کنون مطلوب بوده است که امیدواریم به زودی این مسائل نیز برطرف شود.

نجار درباره آخرین وضعیت بیمه ساختمان‌ها نیز گفت: از رسانه‌ها درخواست داریم ضرورت بیمه ساختمان‌ها در برابر حوادث را بازگو کنند تا همگان به این موضوع مهم پی ببرند. بحث بیمه ساختمان‌ها که به شکل پایلوت در استان گلستان اجرایی شده تاثیرات خوبی بر ایمنی ساخت و سازها،‌ رعایت اصول ایمنی و ... دارد.

وی با اشاره به حضور نماینده وزیر بهداشت در این جلسه اظهار کرد: یکی دیگر از موضوعاتی که پیرامون آن بحث شد، موضوع بازتوانی و توانبخشی پس از بحران‌ها بود که در همین راستا پیشنهاد وزارت بهداشت در خصوص تغییر نام کارگروه بهداشت و درمان به کارگروه بهداشت، درمان و توانبخشی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه موضوع بازسازی، بازتوانی و توانبخشی بسیار موضوع مهمی است گفت: در بسیاری از حوادث شاهد این هستیم که سال‌ها از زمان وقوع گذشته اما اثرات روانی نامطلوبی از آن بر روی بازماندگان بجا مانده است که در این خصوص بازتوانی نقش موثری خواهد داشت.

وی با اشاره به دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه اظهار کرد: در این جلسه همچنین گزارش مربوط به استاندارد مصالح ساختمانی و مشکلات احتمالی آن از سوی سازمان ملی استاندارد تشریح شد و در خصوص تدوین ساختار متناسب مدیریت بحران در شهرداری‌ها گزارشی ارائه شد.

وی با بیان اینکه رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها نیز توضیحاتی در خصوص تشکیل صندوق بیمه حوادث ارائه کرد، گفت: تبادل‌نظر در خصوص اصلاح عضویت روسای جمعیت هلال احمر و بنیاد مسکن در شورای هماهنگی مدیریت بحران نیز از دیگر دستور جلسه‌های امروز بود.

به گفته وی در این جلسه پیشنهاد عضویت کارگروه امداد و نجات و آموزش همگانی در برخی از کارگروه‌های تخصصی 14 گانه بررسی شد.

تعداد بازدید از این مطلب: 193
بازدید : 193
رامین رها
23:27
سه شنبه 30 دی 1393

به گزارش سرویس فناوری ایسنا منطقی، در جلسه 146 کارگروه مشورتی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور که به ریاست دکتر منصور کبگانیان، قائم مقام این ستاد در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد و به ارائه گزارش پیشرفت اجرای " سند جامع توسعه هوافضای کشور و بخش هوایی و هوانوردی " اختصاص داشت، افزود: اهداف کلان مندرج در سند جامع توسعه هوافضای کشور و بخش هوایی و هوانوردی که به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است، مبنای همه برنامه های هوافضای کشور است.

 

وی افزود: یکی از اهداف کلان در سند جامع توسعه هوافضای کشور و بخش هوایی و هوانوردی ، توسعه طراحی و تولید هواپیماهای 100 و 150 نفره است که سال گذشته و با اختصاص بودجه‌ای معادل 100 میلیارد تومان و طی یک برنامه پنج ساله برای اجرای این طرح ملی برنامه ریزی شد ولی با توجه به محدودیت های منابع مالی در کشور متاسفانه تا کنون فقط 10 میلیارد تومان از این مبلغ اختصاص یافته است.

 

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی ادامه داد: در این طرح تقسیم کار دانشگاهی بر اساس قابلیت ‌ها و مزیت های نسبی هر دانشگاه طراحی شده و شبکه سازی در راستای بهینه سازی زمان و هزینه اجرا، استفاده شده و روسای دانشگاه های مرتبط، عضو کمیته راهبری این پروژه هستند.

 

منطقی گفت: برای توسعه هوانوردی عمومی هم با هدف ارتقای دانش و فرهنگ هوانوردی و مشارکت بخش خصوصی، در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ستاد هوایی تشکیل و براساس تفاهم نامه‌ منعقده 15 مرکز هوانوردی عمومی به صورت خصوصی راه اندازی شده و 15 مرکز خصوصی دیگر در حال آماده سازی برای راه اندازی است.

 

وی افزود: بودجه پژوهش تخصیص یافته در سال جاری برای هوانوردی عمومی نسبت به حجم کار تقریبا صفر است؛ هرچند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تأمین بودجه طرح‌های کلان در سطح دولت اقدام کرده ولی این حوزه مهم نیاز به پشتیبانی نهادهای بالادستی دارد.

 

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی ادامه داد: برای ساخت هواپیمای دو نفره، سه مجموعه خصوصی در حال کار هستند و برای ساخت هواپیمای شش و هشت نفره، نیز یک مجموعه دولتی متولی کار است و تلاش داریم تا 51 درصد سهام این مجموعه خصوصی‌سازی شود تا مشارکت بخش خصوصی در این موضوع افزایش پیدا کند.

 

وی گفت: در بخش ساخت هواپیماهای کوچک با ظرفیت تا 10 نفر، بازار صادرات خوبی وجود دارد و باید کشور در این بازار وارد شود.

 

منطقی گفت: مرکز هوانوردی یک فرودگاه است که افراد در آن آموزش می‌بینند و می‌توانند هواپیما داشته باشند و در حال رایزنی با شرکت فرودگاه‌ های کشور هستیم تا فرودگاه‌هایی که حجم پرواز در آن ها کم است را در اختیار بگیریم و شرکت ‌های خصوصی که دارای مجوز سازمان هواپیمایی کشوری هستند بتوانند در این فرودگاه ها آموزش خلبانی و سرویس های فرودگاهی ارائه کنند.

 

دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی ادامه داد: طراحی و تولید بالگردهای متوسط و نیمه سنگین یکی دیگر از اهداف کلان در بخش هوایی و هوانوردی سند جامع توسعه هوافضای کشور است که پس از مطالعات انجام شده، مشخص شد بازار خوبی در سطح ملی و بین المللی برای این بالگردها وجود دارد و به همین منظور دو پروژه طراحی و ساخت بالگرد هشت و 14 نفره در معاونت علمی ریاست جمهوری به تصویب رسیده است.

 

منطقی گفت: بالگرد هشت نفره در مرحله طراحی جزئیات فنی است و قرار است بهمن ماه سال جاری تست‌های پرواز آن انجام شود و سال آینده نیز آماده آزمون‌های پروازی خواهد شد.

 

وی افزود: بالگرد 14 نفره هم در مرحله آزمون‌های پروازی اولیه است و در عین حال سه بالگرد دو نفره هم ساخته شده است که در نمایشگاه کیش از آن رونمایی شد و بالگرد صبا 248 هم بهمن ماه سال جاری شکل واقعی خود را پیدا می‌کند و آماده آزمایشات بعدی می‌شود.

 

ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی در پایان گفت: برای ساخت بالگرد، سیاست تمرکز بر دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش بنیان کشور است و به عنوان مثال در طرح بالگرد هشت نفره، سه دانشگاه صنعتی اصفهان، خواجه نصیر و صنعتی شریف و 20 شرکت دانش بنیان در حال همکاری هستند و برای ساخت بالگرد شش نفره نیز از 278 برند داخلی استفاده شده است

تعداد بازدید از این مطلب: 193
بازدید : 193
رامین رها
23:13
پنج شنبه 25 دی 1393

خبرگزاری فارس: قطر هم مقابل ایران زانو زد، این بار با گل سردار/ صعود شاگردان کی‌روش و ۹۰ دقیقه تا صدرنشینی

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی ایران از ساعت 12 و 30 دقیقه در ورزشگاه ملی استرالیا در دومین بازی خود در جام ملت‌های آسیا به مصاف تیم قطر رفت.

در دقیقه 3 پولادی سانتری را روی دروازه قطر ارسال کرد که ضربه سر آزمون را دروازه‌بان قطر مهار کرد.

در دقیقه 8 شوت آرام مهاجم قطر را پولادی در محوطه جریمه ایران کنترل کرد.‬

در دقیقه 10 ضربه سر مهاجم قطر را مدافعان بلوکه کردند.‬ در دقیقه 13 سردار آزمون در پشت محوطه جریمه قطر و موقعیت آفساید صاحب توپ شد‬.

در دقیقه 13 شوت مسعود شجاعی از پشت محوطه جریمه قطر با اختلاف زیادی از بالای دروازه قطر به بیرون رفت.‬

در دقیقه 17 تیموریان از پشت محوطه جریمه قطر شوت بی دقتی زد که با اختلاف زیادی از بالای دروازه قطر به بیرون رفت.‬

در دقیقه 19 بازیکن قطری پا به توپ وارد محوطه جریمه ایران شد که مدافعان ایران توپ او را مهار کردند.‬

در دقیقه 20 داور خطای دژاگه را روی بازیکن قطر اعلام کرد اما اشکان معتقد بود خطایی انجام نداده است.‬این ضربه کاشته قطر در محوطه جریمه ایران به مهاجمان قطری رسید که بازیکن قطری توپ را با سر به بالای دروازه ایران زد.‬

در دقیقه 24 اشکان دژاگه پا به توپ وارد محوطه جریمه شد و توپ را به مسعود شجاعی پاس داد که ضربه این بازیکن را بازیکنان قطری دفع کردند.‬

در دقیقه 25 کارلوس کی‌روش به داور چهارم مسابقه اعتراض کرد و معتقد بود حرکت بازیکن قطری روی پورعلی گنجی خطا بوده است.‬

در دقیقه 27 کارلوس کی‌روش از بازیکنان تیم ملی ایران می‌خواهد که جلوتر بروند و روی دروازه قطر حمله کنند.‬

در دقیقه 28 ضربه سر آزمون را دروازه بان قطر به سختی به کرنر فرستاد.‬

در دقیقه 30 ارسال بازیکنان قطر از جناح راست را مدافعان ایران دفع کردند.‬

در دقیقه 32 اشکان دژاگه توپ را به آزمون پاس داد و ارسال این بازیکن را دروازه بان قطر مهار کرد.‬

تا دقیقه 33 تیم قطر 51 درصد صاحب توپ بوده و ایران 49 درصد مالکیت توپ را در اختیار داشته است.‬

در دقیقه34 مهاجم تیم قطر با خطا روی حقیقی و مدافع ایران صاحب توپ شد که داور خطای این بازیکن را اعلام کرد.‬ حقیقی در این لحظه دچار مصدومیت جزیی شد که چند لحظه ای بازی متوقف شد.‬

در دقیقه 40 شوت مسعود شجاعی از پشت محوطه جریمه با برخورد به بازیکن قطری به کرنر رفت‬.ضربه کرنر روی سر سیدجلال حسینی فرود آمد که ضربه او را مدافعان قطری از روی خط دروازه برگشت دادند.‬

در دقیقه 43 شوت اشکان دژاگه با اختلاف کمی از کنار دروازه قطر به بیرون رفت.‬

در دقیقه 44 ضربه سر مهاجم قطر از داخل محوطه جریمه با اختلاف نسبتا زیادی از بالای دروازه به بیرون رفت.‬

در دقیقه 45 بازهم کی‌روش به تصمیم داور نسبت به اعلام خطا به سود قطر اعتراض کرد.‬

در دقیقه 45+1 مدافعان ایران توپ را از مهاجم قطر در محوطه جریمه گرفتند.‬

در ابتدای نیمه دوم کرنر ایران در محوطه شش قدم قطر توپ به سردار آزمون رسید که ضربه او با اختلاف اندکی از کنار دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه 48 مسعود شجاعی پشت محوطه جریمه قطر با خطا متوقف شد.

داور به علی مختار بازیکن قطر کارت زرد نشان داد.

در دقیقه 50 ضربه کاشته را نکونام زد که توپ با اختلاف کمی از بالای دروازه قطر به بیرون رفت.‬

در دقیقه 51 اشکان حرکت کرد و از سمت چپ توپ را به سردار آزمون رسید و او در محوطه جریمه با یک شوت دقیق و فنی گل اول ایران را به ثمر رساند.‬

در دقیقه 56 ضربه کاشته قطر را علیرضا حقیقی با واکنشی زیبا به کرنر فرستاد‬.

در دقیقه 57 داور مسابقه به مسعود شجاعی به دلیل یک خطا روی بازیکن قطر کارت زرد نشان داد.‬

در دقیقه 61 ‬سردار آزمون مصدوم شد و رضا قوچان نژاد به جای او وارد ترکیب شد‬.

در دقیقه 65 قطر دوبار توپ را روی دروازه ایران ارسال کرد که در نهایت ضربه سر بازیکن قطر از کنار دروازه ما به بیرون رفت.‬

شوت قوچان نژاد در دقیقه 66 با اختلاف کمی از کنار دروازه قطر به بیرون رفت‬.

در دقیقه 70 شوت قوچان نژاد از داخل محوطه جریمه را دروازه بان قطر مهار کرد.‬

در دقیقه 72 خسرو حیدری به جای مسعود شجاعی وارد میدان شد.‬

در دقیقه 74 اشکان دژاگه پا به توپ وارد محوطه جریمه قطر شد که ضربه آرام او را دروازه بان قطر مهار کرد.‬

در دقیقه 76 قوچان نژاد پا به توپ وارد زمین قطرشد و شوت او با اختلاف کمی از کنار دروازه قطر به بیرون رفت.‬

در دقیقه 77 کاشته ارسالی تیموریان روی دروازه قطر را مدافعان این تیم به کرنر فرستاد.‬

در دقیقه 79 کی‌روش به بازیکن قطر که مدام به داور اعتراض می‌کرد تذکر داد.‬

در دقیقه 81 قوچان نژاد شوت زد که ضربه او را دروازه بان قطر گرفت و کی‌روش به شدت به این حرکت مهاجم ایران اعتراض کرد و بطری آب را به زمین کوبید.‬

در دقیقه 84 تمامی بازیکنان ایران در نیمه زمین خودمان جمع شده اند و دفاع می‌کنند‬.

در دقیقه 85 حقیقی توپ را روی سر بازیکن قطر گرفت و داور خطای بازیکن قطری را اعلام کرد.‬

در دقیقه 86 امیرحسین صادقی به جای تیموریان وارد میدان شد‬.داور به تیموریان دستور داد که به سمت صادقی نرود و برای جلوگیری از اتلاف وقت از زمین سریع تر بیرون برود‬.

در دقیقه 88 رضا قوچان نژاد در داخل محوطه جریمه دوباره صاحب توپ شد اما شوت او را دروازه بان قطر مهار کرد.‬

در دقیقه 89 شوت حاج صفی را دروازه بان قطر به کرنر فرستاد.

در دقیقه 90 +1 مهاجم قطر در محوطه جریمه با سر به توپ ضربه زد که توپ به تیرک دروازه خورد البته پیش از این حرکت داور آفساید مهاجم قطر را اعلام کرد.

در دقیقه 90+2 ارسال مستقیم روی دروازه ایران را حقیقی بازهم توپ را جمع کرد.‬بعد از این اتفاق بازیکنان دو تیم با یکدیگر درگیر شدند‬.دلیل این درگیری ضربه دست مهاجم قطر به سر حقیقی بود.‬

ایران با این پیروزی صعودش را به مرحله یک چهارم قطعی کرد و در حال حاضر تیم دوم گروه با شش امتیاز است. امارات به دلیل تفاضل گل بهتر صدرنشین است. بحرین و قطر هم حذف می‌شوند و بازی آخرشان تشریفاتی است.‬
تیم ملی ایران روز دوشنبه آینده 29 دی ماه ساعت 12 و 30 دقیقه با امارات بازی داریم. نتیجه این مسابقه برای تعیین سرگروهی مهم است.‬

روشن ایرماتوف ازبکستانی داور مسابقه بود.

تعداد بازدید از این مطلب: 202
بازدید : 202
رامین رها
22:47
پنج شنبه 25 دی 1393

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله‌العظمی سیدعلی خامنه‌ای (khamenei.ir) در گزارشی اقدام به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره توطئه کاهش قیمت نفت از سوی متحدان غرب در بحبوحه جنگ تحمیلی با عنوان «ضربه را با ضربه پاسخ می دهیم» نموده است.

متن کامل این گزارش به شرح زیر است:

سقوط ناگهانی قیمت نفت در اواسط دهه 80 میلادی، سومین تحول ناگهانی بازار جهانی نفت، پس از افزایش بهای سال‌های 74-1973 و صعود مجدد قیمت‌ها در 80-1979، به‌شمار می‌آید. در دهه 70 میلادی، افزایش قیمت نفت (با برنامه‌های اوپک)، سرمایه مالی فراوانی را به خزانه کشورهای فروشنده نفت سرازیر کرد. طبیعی بود که افزایش قیمت، به هیچ وجه نمی‌توانست مطلوبِ خریداران و نیازمندان نفت منطقه‌ی غرب آسیا و شمال آفریقا باشد. در این شرایط بود که انقلاب اسلامی ایران، تنها یک سال مانده به فرارسیدن دهه 80 میلادی، به وقوع پیوست و جهت‌گیری سیاست داخلی و خارجی ایران را دستخوش چرخشی 180 درجه‌ای کرد. آغاز جنگ تحمیلیِ بعثیون عراق علیه ایران و مقاومت غیرتمندانه ملت علیه متجاوزان، بیش از پیش توجهات را به منطقه، نفت و نظام انقلابی ایران متمرکز کرد.
اوپک -«جمعِ نفتی‌های بزرگ جهان»-، که دهه 70 را با قدرت‌نمایی‌ گذرانده بود، این بار نتوانست وحدت نظر اعضای خود را حفظ کند. برخی اعضای اوپک، در بحران کاهش قیمت نفت در دهه 80 میلادی، بی‌توجه به منافع بلندمدت خود و دیگر کشورهای عضو، نسبت به فروش انبوه نفت در بازارهای جهانی، با شرایط آسان و قیمت ارزان و متجاوز از سهمیه تعیینی خود اقدام کردند. عمق این اختلافات زمانی خود را آشکارتر نشان داد که گمانه‌زنی‌ها به واقعیت نزدیک و نزدیک‌تر می‌شد: تضادهای ایدئولوژیک انقلاب نوخاسته اسلامی مردم ایران با ایدئولوژی حاکم بر برخی کشورهای همسایه، داشت معادلات «اقتصادی» را، به معادلات «سیاسی» تبدیل می‌کرد.
 
جمهوری اسلامی ایران، از همان آغاز روند کاهش قیمت نفت، تحولات جهانی را بادقت فراوانی زیرنظر گرفت. در این میان، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، در مقام ریاست جمهوری اسلامی ایران، موثرترین زبان گویای جمهوری اسلامی در سراسر روند حوادث نفت بود. آیت‌الله خامنه‌ای، افزون بر آن که به عنوان بالاترین مسئول کشور پس از بنیانگذار انقلاب حضرت امام خمینی رحمه‌الله، نظارت و هدایت اداره کشور را برعهده داشتند، در سخنرانی‌ها و گفتگوهای گوناگون خود به این معضل ناگهانی واکنش نشان می‌دادند. تحلیل‌ها و تببین‌های آیت‌الله خامنه‌ای، حکایت از «توطئه»ای داشت که در بحبوحه حوادث جنگ تحمیلی، قصد داشت بزرگترین منبع درآمد کشور انقلابی و درحال دفاع ایران را با سختی‌های متعددی روبرو کند؛ توطئه‌ای که در وهله اول، ردپای کشورهای فرامنطقه‌ای در آن به‌روشنی دیده می‌شد: «مسأله‌ى نفت همان‌طور که قبلا هم گفتیم یک توطئه‌ى تمام عیار است. در درجه‌ى اول علیه جمهورى اسلامى و برخى کشورهاى مترقى دیگر در این منطقه و در درجه‌ى بعد علیه همه‌ى ملتها و همه‌ى کشورهاى تولیدکننده‌ى نفت. پدیدآورنده‌ى این توطئه هم در اصل دولت انگلیس است که در بحبوحه‌ى این پیروزى رزمندگان اسلام که احتمال مى‌دادند به خاطر این پیروزى یک قدرى وضع نفت از لحاظ خریداران دچار دشوارى بشود و قیمت نفت بالا برود، براى پیشگیرى و مقابله‌ى با این احتمال بالا رفتن قیمت، باز در این بحبوحه قیمت را پائین آورد.» [1364/11/25]
 
در این میان، خبرهایی به گوش مسئولان جمهوری اسلامی می‌رسید که بعضی کشورهای عضو اوپک، به‌دلایلی قصد همراهی با سیاست کاهش قیمت نفت را دارند. آیت‌الله خامنه‌ای در یکی از خطبه‌های نماز جمعه، از این اقدامات پنهان در حضور ملت پرده برداشتند:
«این یک توطئه‌ى استکبارى بزرگ است و ما احتمال مى‌دهیم البته به صورت یقین نمى‌گوئیم و کسى را هم متهم نمى‌کنیم فعلا، اما احتمال مى‌دهیم که در داخل اوپک هم برخى از تولیدکنندگان با این توطئه‌ى جهانى که علیه اوپک هست متأسفانه همکارى کرده باشند. خدا کند این احتمال درست نباشد و ما این را درست نفهمیده باشیم و الا کار مشکل خواهد شد براى آن کشورها و آن دولتهایى که یک چنین توطئه‌ى خبیثانه‌اى را علیه اوپک و علیه ملتهاى خودشان با دشمنان این ملتها در آن همدستى کرده باشند؛ این یک توطئه است. ما تلاش اصلى خودمان را در این راه گذاشتیم که با این توطئه مقابله کنیم و مقابله هم کردیم.» [همان]
 
این در حالی بود که در همان هنگام، برخی دیگر از کشورهای عضو و حتی فروشندگان نفت خارج از اوپک مانند کشورهای آمریکای لاتین از وضع به وجود آمده ناراضی بودند.: «بیشتر کشورهاى عضو اوپک از این وضع ناراحتند. فرستاده‌هایى که ما فرستادیم که به کشورهاى آفریقائى که تولیدکننده‌ى نفت بودند، چه به کشورهاى امریکاى لاتین، مثل ونزوئلا و مکزیک که تولیدکننده‌ى نفت بودند، اگر چه بعضیشان عضو اوپک هم نیستند و هیأتهایى که بعدا هم مى‌فرستیم به کشورهاى دیگر همه این حقیقت را به ما نشان مى‌دهد که بیشتر این کشورهاى تولیدکننده‌ى نفت از این وضع ناراحتند. یعنى میلیونها انسان از این توطئه ضربه خواهند دید و ضرر خواهند کرد.» [همان]
 
با این حال، آیت‌الله خامنه‌ای، تنها ده روز پس از خطبه نماز جمعه تهران، در یک گفتگوی رادیویی، درباره برخی عناصر دخیل در بحران نفتی، صریح‌تر صحبت کردند: «چیزى که مایه‌ى تأسف ماست این است که متأسفانه برخى از اعضاى اوپک در این کار در این توطئه برخورد قوى و قاطع لازم را نکردند و حتى قرائنى وجود دارد که به ما مى‌گوید که اینها در اصل این توطئه شرکت هم داشتند، و ما نمى‌توانیم به آسانى از سر این قضیه بگذریم. برخى از کشورها در برخورد با این توطئه خوب آمدند مثل کشورهاى الجزائر و لیبى که در این اجلاس سه‌جانبه‌اى که با ما داشتند مواضع‌شان را به صورت قاطع اعلام کردند، لکن برخى دیگر از کشورها مثل عربستان و کویت متأسفانه هیچگونه همکارى و همراهى در این مورد نکردند. حتى سعودی‌ها اعلان کردند که در مورد فروش نفت خودشان، خودشان تصمیم‌گیرنده هستند و پاى‌بند به تعهدات اوپک نیستند در حالی که پاى‌بند بودن عربستان به تعهدات اوپک این براى عربستان ضررى ندارد، این براى آنها فایده دارد.» [مصاحبه رادیویی، 1368/12/5]
 
جمهوری اسلامی، در برابر این ناسازگاری برخی کشورهای عضو اوپک با منافع مجموعه کشورهای فروشنده نفت، به‌شدت کوشید که در ابتدا، «خیرخواهانه» عمل کند. استدلال این بود که ضربه به اوپک به هر دلیلی، به کشور ضربه‌زننده هم آسیب خواهد زد و کاهش قیمت نفت برای عاملان آن هم خطرناک خواهد بود:
«آنچه که عربستان دارد مى‌گوید که مى‌خواهد انجام بدهد، یعنى خودش تنها تصمیم‌گیرى بکند، در میزان تولیدش و در مورد قیمت، این به زیان خود عربستان هم هست. اگر آنها پاى‌بند به تعهدات اوپک بمانند و همکارى با اوپک را نقض نکنند، این به زیان آنها نیست به نفعشان هست. البته این برخورد با اوپک یک برخورد غیرقابل تحملى است این ضربه‌اى به اوپک است، ضربه‌اى به ملت‌هاى اسلامى است و ما باید بگوئیم ضربه را با ضربه پاسخ مى‌دهیم. ما نمى‌توانیم در مقابل این قضیه بى‌تفاوت بمانیم. به خصوص که این به ما فقط مربوط نمى‌شود، بسیارى از ملتهاى اوپک از ما خیلى بیشتر ضربه مى‌بینند.» [همان]
 
 با این حال، این خیرخواهی باعث نمی‌شد که موضع قاطعانه نظام انقلابی ایران پنهان بماند. آیت‌الله خامنه‌ای، همان موقع هشدار دادند که جمهوری اسلامی، حربه‌های قاطع‌تری هم برای مقابله با این جریان در اختیار دارد:
«ما مرز طولانى‌اى در آبهاى خلیج فارس داریم و مجوز هم براى این که در این زمینه‌ها اقدام قاطعى بکنیم از لحاظ افکار عمومى عالم و از لحاظ قوانین بین‌المللى وجود دارد. زیرا که برخى از کشورها اعلان کردند و قبول کردند که براى عراق نفت مى‌فروشند. عراق یک کشور در حال جنگ هست با ما و همان‌طور که همه‌ى دنیا قبول دارند که ما کشتى‌هاى تجارتى را در تنگه‌ى هرمز و در گذرگاه این کشتى‌ها مى‌توانیم بازرسى کنیم تا ببینیم که آیا براى عراق چیزى دارد یا ندارد و همین‌طور همه قبول خواهند کرد اگر ما یک روزى تصمیم بگیریم که نفتى را که براى عراق فروش مى‌رود مصادره کنیم یا روى آن نظارت داشته باشیم. بنابراین همان‌طور که ملاحظه مى‌کنید این کشورها که الان دم از ناسازگارى با اوپک مى‌زنند خیلى هم آسیب‌پذیر هستند. ما مایل هستیم که باز هم به این کشورها توصیه کنیم، تأکید کنیم که همکارى با اوپک را بر عدم همکارى با اوپک ترجیح بدهند، زیرا که این متضمن نفع خود آنهاست و نفع اوپک هم هست.» [همان]
 
این قاطعیت، تنها به اعلام موضع مسئولان کشور محدود نبود. آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با دانشجویان دانشگاه تهران، و در پاسخ به دانشجویی که از «فعال‌نبودن سیاست خارجی کشور» انتقاد می‌کرد، برخی از اقدامات قاطع مسئولان وزارت خارجه در مقابله با توطئه کشور همسایه را به عنوان شاهد، بیان کردند:
«در حدود شاید پنجاه پیک، حدودا، پنجاه پیک ما به کشورهاى مختلف از طریق وزارت خارجه فرستادیم و این کارى است که وزارت خارجه طبعا مى‌کند دیگر، البته عده‌اى با پیام من رفتند، عده‌اى با پیام وزیر خارجه رفتند، شاید چند نفرى با پیام آقاى نخست‌وزیر رفتند و پیامهاى مختلف به کشورهاى مختلف نه، تلاششان خیلى خوب بوده و محافظه‌کارانه هم نیست. ما عربستان سعودى همین اخیرا باز ما چون از آن روز تا حالا سه هیأت از طرف ما به عربستان سعودى رفتند، سه پیک. هرکدام رفتند درباره نفت و درباره‌ جنگ مطالبى را گفتند، همین آخرى که رفت آن‌جا جورى حرف زده که برادر پادشاه عربستان سعودى گفته شما مى‌خواهید تهدید کنید ما را؟ اگر تهدید مى‌کنید من حاظر نیستم گوش کنم، ایشان گفته که نه حالا شما گوش کنید به نفعتان است به صرفه‌تان است که گوش کنید و ادامه داده همان حرفها را مجددا گفتند یعنى لحن خیلى قوى و قاطع، البته ما تهدید نمى‌خواهیم بکنیم کسى را، این را من بگویم و ما اعلام هم خواهیم کرد موضع رسمى ما این است. ما کشورهاى منطقه را نمى‌خواهیم تهدید کنیم، اینها با جوسازى مى‌خواهند اینجور وانمود کنند که ایران ما را تهدید کرده و در مقابل تهدید از آمریکا امتیاز بگیرند، کمک بگیرند یا نیروى نظامى درست کنند و عملا ما را تهدید کنند.» [بیانات در پاسخ به سوالات در دانشگاه تهران، 1364/12/14]

ماهیت حوادث امروز نفت جهان، چندان هم متفاوت از ماهیت حوادث بیست و چند سال پیش نیست. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همان موقع بهترین راه‌ کاهش خسارات چنین اقدامات خصمانه‌ای را تنها و تنها در نگاه به درون و استقلال اقتصادی می‌دیدند:
«نفت اپک ... تأثیر تعیین‌کننده‌اى درحیات دنیا -نمیشود گفت در اقتصاد دنیا-  اصلا در حیات جهان داشت، اینجور دارند ضدش [عمل] میکنند، و ناگهان  قیمت را ازبیست‌وشش [دلار] آوردند به نصف... یعنى دنیا اینجور است، دنیا بى‌رحم است حتى در مقابله‌ى با اپک - که تشکیلاتى است با آن عظمت و یک عده صادرکننده‌ى محکم که اینها دنیا را  دارند اداره میکنند- اینجور با آن  بازی میکنند و له‌اش میکنند. بنابراین ما باید حساب کار خودمان را داشته باشیم.» [دیدار با وزیر، معاونان و مشاوران وزارت معادن و فلزات، 1364/12/15]
 
این همان راه‌حلی است که امروز هم بهترین و موثرترین راهکار کاستن از اثرات اقدامات خصمانه همیشگی برخی دشمنان است:
«بارها ما گفته‌ایم کارى کنید که وابستگى مالى کشور به نفت کم و کم و کمتر بشود؛ خب، شما ملاحظه می‌کنید در ظرف مدت کوتاهى قیمت نفت را به نصف می‌رسانند. وقتى ما وابسته به نفت باشیم، مشکل براى ما درست می‌شود؛ این فکر را باید کرد. از جمله‌ى بزرگ‌ترین مسئولیت‌هاى مسئولین کشور همین است که کارى کنند اگر دشمن دلش نخواست تحریم را بردارد، به رونق کشور و پیشرفت کشور و رفاه مردم ضربه‌اى وارد نشود؛ راه آن چیست. راه آن این است که مراجعه کنیم به درون کشور، به درون ملت، از نیروهاى درونى کشور استفاده کنیم.» [بیانات در دیدار مردم قم، 1393/10/17]

تعداد بازدید از این مطلب: 210
بازدید : 210
رامین رها
23:1
جمعه 12 دی 1393

212 نفر از نمایندگان مجلس طی نامه‌ای از برگزاری موفق رزمایش بزرگ محمد رسول‌الله تقدیر و تشکر کردند.

ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی صبح امروز -چهارشنبه- مجلس اعلام کرد 212 نفر از نمایندگان مجلس طی نامه‌ای از برگزاری رزمایش برزگ محمد رسول‌الله تقدیر و تشکر کردند.

وی گفت: نمایندگان امضا کننده این نامه با اشاره به برگزاری مشترک این رزمایش با حضور نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) در مساحتی به طول دو میلیون و 200 هزار کیلومتر مربع در منطقه شرق تنگه هرمز تا مدار 10 درجه اقیانوس هند، اعلام کردند این رزمایش نوعی حرکت نظامی متکی بر شیوه‌ها و فنآوری روز با استفاده از موشک‌های کروز، نور، قادر و دیگر موشک‌های دوربُرد ساحل به دریا، هوا به سطح، هوا به هوا و نیز استفاده از تجهیزان کارآمد و به روز و انواع سلاح‌های نوین پدافندی قرارگاه پدافند هوایی حضرت خاتم بود که اقتدار ایران اسلامی را به رُخ دشمنان کشید و پیام صلح و دوستی را به کشورهای دوست ابلاغ کرد.

تعداد بازدید از این مطلب: 177
بازدید : 177
رامین رها
23:1
جمعه 12 دی 1393

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام کاظم صدیقی امام‌ جمعه موقت تهران در خطبه‌های امروز نماز عبادی سیاسی جمعه تهران اظهار داشت: اولین مطلبی که در این خطبه دل‌ها را شاد می‌کند یاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) است که اگر امام صادق نبود دنیای امروز نظام فقهی فعلی را نداشت و پیامبر نیز عرب را با یکدیگر و عرب را با عجم به عنوان برادر متحد ساخت و در سنگر اتحاد، پیروزی‌های غیر مترقب به وجود آورد، بنابراین ما نیز نباید پیغمبر را دشمن شاد کنیم.وی افزود: از خانواده تا جبهه‌های سیاسی باید به خاطر پیامبر زیر یک پرچم زندگی کنیم.صدیقی با تقدیر و تشکر از مردم بیدار، بصیر و ولایت‌مدار ایران به خاطر گرامیداشت با شکوه 9 دی گفت: مردم هشدار به فتنه‌گران را سر دادند و هم توجه داشتند که فتنه ریشه‌کن نشده است.وی اضافه کرد: امام علی(ع) در جنگ جمل فرمودند مجروحان را از بین نبرید و فراری‌ها را تعقیب نکنید ولی در جنگ با معاویه دستور تعقیب فراری‌ها را صادر کردند و فرمودند در جنگ جمل ریشه فتنه کنده شد ولی تا معاویه زنده است این ریشه ادامه دارد.امام جمعه موقت تهران گفت: در حال حاضر نیز ریشه فتنه هنوز موجود است و طرفداران فتنه که در اقلیت هستند هنوز در پی فرصت برای متزلزل کردن نظام نشسته‌اند به طوری که در روز 16آذر از فتنه حمایت کردند.صدیقی گفت: نفوذ برخی فتنه‌گران در مجاری اجرایی کشور هشدار جدی در راه افتادن برخی فتنه‌گران است که در فتنه بازار گرمی می‌کردند و در حال حاضر برخی دانشگاه‌ها محل امن و باشگاه تبلیغاتی این افراد شده است.وی خاطرنشان کرد: فتنه‌گران از حالا برای خبرگان و مجلس برنامه‌ریزی کرده‌اند و از امکاناتی که حقشان نیست استفاده می‌کنند تا مجلس را برای خودشان زمینه‌سازی کنند و در خبرگان نیز دست داشته باشند تا بتوانند برای متزلزل کردن نظام برنامه‌ریزی کنند.امام جمعه موقت تهران، اظهار داشت: به آنها می‌گوییم چند بار می‌خواهید دست غیب انقلاب و مقام معظم رهبری را تجربه کنید؟ حضور مردم جلوه عنایت حق تعالی و تصرفات تکریمی امام زمان(عج) است.وی افزود: من به اینها نصیحت می‌کنم و می‌گویم که توبه کنند، هم به سران فتنه که برخی در حصر هستند و برخی آزادند و در رسانه‌ها نیز با اینکه ممنوع‌التصویر هستند امکاناتی از طریق مجاری اجرایی در اختیار آنها قرار می‌گیرد و نشان می‌دهد همچنان بر سر موضع خود هستند.صدیقی گفت: اگر ادامه فتنه از سوی فتنه‌گران با تصمیم قاطع مسئولان معالجه نشود هزینه زیادی برای نظام دارد، البته حضور مردم محکومیت فتنه را اعلام کرد به طوریکه مردم مصمم هستند که در مقابل فتنه بایستند.وی در رابطه با برگزاری اجلاس نماز نیز گفت: اجلاس نماز از وقایع مبارکی است که 23 سال تکرار می‌شود و پیام مقام معظم رهبری نیز در این زمینه کارساز است که فرمودند اینک وقت ارزیابی است که هم تأثیر این حرکت در توسعه نمازگزاران از نظر کمی و هم از نظر کیفی در خشوع رحمانی افزایش می‌یابد.وی گفت: برگزاری اجلاس نماز پیامی برای همه کسانی است که از نظر دینی و مسئولیت اجتماعی در توسعه مساجد یا ساخت فیلم و ... موثر هستند که در این زمینه باید ارزیابی کنیم و بدانیم چقدر پیشرفت کرده‌ایم.امام جمعه موقت تهران با تجلیل از ارتش ولایت‌مدار و مقتدر نظام گفـت: در رزمایش مقتدرانه ارتش، شکوه و اقتدار دشمن شکن به نمایش گذاشته شد که در آب‌های بین‌المللی به وسعت 2میلیون و 200هزار کیلومتر با انواع نمایش‌های تاکتیکی هم به دوستان داخلی دلگرمی داده شد و هم به کشورهای همسایه این پیام اعلام شد که تا این اندازه به دامن بیگانگان پناه نبرید، قدرت کافی در منطقه هست و ارتش ما هر حرکت شومی را می‌تواند در نطفه خفه کند.وی با اشاره به 17 دی سالروز کشف حجاب از سوی رضاخان گفت: حساسیت دنیای غرب به عفاف و حجاب زنان نشانه تأثیرگذاری حجاب در کاهش نفوذ استعمارگران است، آنچه امروز با زن رفتار می‌کنند تحقیر زن و مردسالاری است زیرا زنان را مانند ابزار می‌دانند.صدیقی ادامه داد: مقامات مرد غربی خود را پوشیده می‌دارند ولی زن‌ها را بزک کرده به مجالس می‌آورند که بگویند، عروسک ما هستید که این مسئله سقوط زن است.وی با تأکید بر اینکه حجاب هویت زن است، اظهار داشت: در مورد مرز بین زن و مرد نباید حرکتی انفعالی داشته باشیم و باید نسبت به ظلم به زنان هجوم آوریم.امام جمعه موقت تهران با اشاره به دستگیری شیخ سلمان در بحرین این حرکت را یک عمل ضد قانونی و ضد اخلاقی دانست و گفت: نمی‌توان گفت اقلیت سنی در بحرین در برابر شیعه ایستاده‌اند زیرا اینها نه شیعه هستند و نه سنی، اینها مأموران آمریکایی هستند که فکر می‌کنند با این رفتارها و تخریب مساجد می‌توانند حرکات مردمی را متوقف کنند.وی افزود: به آنها می‌گوییم در این چهار سال انواع فشارها را آورده‌اید که نتیجه نداشت، پیام مرجع بزرگ شیعه آیت‌الله سیستانی از نجف را دیدید که نسبت به آزادی شیخ سلمان هشدار داد و ما هم هشدار می‌دهیم که آزادی صورت گیرد و این افراد راه شاه و مبارک و دیگر اشرار منطقه را ادامه ندهند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931012000283#sthash.lJXLjBrg.dpuf

تعداد بازدید از این مطلب: 191
بازدید : 191


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به همه چیز از همه جا مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر