بین مطالب وب سایت جستجو کنید

اخبار روز اخبار داغ


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
رامین رها
21:56
یک شنبه 17 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: جدال آسیایی‌ها را تراکتورسازی بُرد/ ترمز پرسپولیس کشیده شد

به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های تراکتورسازی و پرسپولیس با برتری نماینده تبریزی به پایان رسید.

در نیمه اول هر دوتیم بازی برابری را به نمایش گذاشتند.

اولین موقعیت جدی این بازی در دقیقه 8 برای تراکتورسازی از دست رفت. در این دقیقه ضربه سر ادینهو از بالای دروازه سوشا مکانی با اختلاف نسبتا زیادی به اوت رفت.

در دقیقه 10 هم ضربه سر ژوزه تادو مهاجم برزیلی پرسپولیس روی دروازه تیم تراکتورسازی خطر ساز شد که این توپ را بازیکنان تراکتورسازی برگشت دادند.

در دقیقه 12 ضربه محکم ادینهوی برزیلی از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

در دقیقه 15 هم بازیکنان پرسپولیس موقعیت بسیار خوبی را از دست دادند. حرکت امید عالیشاه در محوطه جریمه تیم تراکتورسازی با پاس رو به بیرون این بازیکن برای گابریل همراه شد اما ضربه کم دقت این بازیکن برزیلی با اختلاف از بالای دروازه تراکتورسازی به بیرون رفت.

در دقیقه 24 ضربه ادینهو باز هم از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت تا آه از نهاد هواداران تراکتورسازی بلند شود.

در دقیقه 26 با اشتباه اومانیا مدافع تیم فوتبال پرسپولیس ادینهو مهاجم برزیلی تراکتورسازی صاحب موقعیت بسیار خوبی شد اما پیش از آن جهانبازی داور بازی با دمیدن در سوت خود خطای بازیکن تراکتورسازی را گرفت که این تصمیم به مذاق تراکتورسازان خوش نیامد.

در دقیقه 27 ضربه عالی فرشاد احمدزاده با عملکرد خوب سوشا مکانی به کرنر فرستاده شد که بازیکنان پرسپولیس این ضربه کرنر را دفع کردند. این موقعیت باعث ضد حمله‌ای برای پرسپولیسی‌ها شد که حامد لک دروازه‌بان تیم تراکتورسازی با خروج به موقع مانع از فروپاشی دروازه‌اش شد.

در دقیقه 33 ضربه ایستگاهی ادینهو را سوشا مکانی با عملکردی دیدنی به کرنر فرستاد. این ضربه ایستگاهی به دلیل خطای اومانیا روی ادینهو به دست آمد.

در دقیقه 34 درگیری مختصری میان ژوزه تادو و آندرانیک تیموریان رخ داد که این موضوع با دخالت سایر بازیکنان و داور ختم به خیر شد.

در دقیقه 38 گابریل به دلیل تنه‌ای که به بازیکن تیم تراکتورسازی زد و توسط داور با کارت زرد جریمه شد.

ضربه مهرداد کفشگری که از ضربه بلوکه شده محمد نوری به دست آورده بود با اختلاف بسیار زیادی از روی دروازه تراکتورسازی در دقیقه 40 به بیرون رفت.

در دقیقه 54 ژوزه تادو قدر سانتر خوب بازیکن هم تیمی‌اش را ندانست و این توپ به راحتی در اختیار حامد لک دروازه‌بان تیم تراکتورسازی قرار گرفت.

در دقیقه 58 ضربه خالد شفیعی در مقابل دروازه خالی تیم پرسپولیس به بیرون رفت تا بهترین موقعیت تراکتورسازی تا این جای بازی به راحتی از دست برود.

در دقیقه 60 موقعیت بسیار خوبی برای ژوزه تادو به دست آمد اما ضربه این بازیکن با فاصله کمی از کنار دروازه تراکتورسازی به بیرون رفت.

در دقیقه 60 مهدی جعفرپور از بازی بیرون رفت و به جای او محمدرضا خانزاده وارد زمین شد.

در دقیقه 62 با اشتباه وحشتناک بابک حاتمی شاهین ثاقبی در موقعیت بسیار خوبی قرار گرفت و با گذر از سوشا مکانی دروازه تیم پرسپولیس را باز کرد.

در دقیقه 67 سامان نریمان جهان از ترکیب تراکتورسازی بیرون رفت و به جای او فرید کریمی به بازی آمد.

در دقیقه 69 ضربه ایستگاهی پرسپولیس را گابریل هنرمندانه به سمت دروازه تراکتورسازی شلیک کرد اما حامد لک به زیبایی این توپ را دفع کرد. در توپ برگشتی هم ضربه سر بازیکنان پرسپولیس با فاصله از روی دروازه تراکتورسازی به بیرون رفت.

در دقیقه 76 سوشا مکانی ضربه فرشاد احمدزاده را به زیبایی مهار کرد اما در برگشت ادینهو توپ را به بالای دروازه زد.

در دقیقه 77 فرشاد احمدزاده از جای خالی بابک حاتمی نهایت استفاده را کرد و توپ عرضی را برای هم تیمی‌هایش فرستاد که این توپ را محمد نوری در آخرین لحظه از روی پای ادینهو دور کرد تا دروازه پرسپولیس برای دومین بار باز نشود.

در دقیقه 79 مهرداد کفشگری از پرسپولیس بیرون آمد و به جای او احمد نورالهی به زمین بازی وارد شد.

در دقیقه 81 پرسپولیس سومین تعویض خود را انجام داد و علی علیپور به جای ژوزه تادو به بازی آمد.

در دقیقه 83 درگیری کوچکی میان بازیکنان پرسپولیس و تراکتورسازی رخ داد که 2 بازیکن این دو تیم با کارت زرد داور بازی مواجه شدند. محمد نوری و فردین عابدینی از داور بازی کارت زرد گرفتند. بعد از این صحنه یکی از نیمکت نشینان تیم تراکتورسازی از روی نیمکت اخراج شد.

در دقیقه 87 به دلیل خطای محسن بنگر بر روی حامد لک این بازیکن با کارت زرد یدالله جهانبازی داور بازی روبرو شد.

در دقیقه 90 داور بازی به دلیل شبیه سازی پیام صادقیان در محوطه جریمه به این بازیکن کارت زرد داد اما بعد از این صحنه ادینهوی برزیلی ضربه ای به صادقیان زد که نزدیک بود کار به درگیری فیزیکی بکشد که آندرانیک تیموریان با گرفتن پای صادقیان مانع از این درگیری شد.

در دقیقه 91 مهرداد بایرامی به جای فرشاد احمدزاده به زمین بازی آمد تا تیم تراکتورسازی دومین تعویضش راانجام دهد.

در دقیقه 92 ادینهو با سوشا مکانی تک به تک شد اما ضربه چیپ این بازیکن با اختلاف از کنار دروازه پرسپولیس به اوت رفت.

در دقیقه 93 دوسانتوس برزیلی به عنوان سومین تعویض تراکتورسازی به جای شاهین ثاقبی به بازی آمد.

در دقیقه 95 سوشا مکانی به دلیل هل دادن مهرداد بایرامی کارت زرد گرفت.

این بازی در نهایت با همان یک گل شاهین ثاقبی به سود تراکتورسازی به پایان رسید.

تعداد بازدید از این مطلب: 106
بازدید : 106
رامین رها
21:41
یک شنبه 17 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند
رهبر معظم انقلاب در دیدار مسئولان و دست‌اندرکاران منابع طبیعی و حفظ محیط زیست:
حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پدیده زمین‌خواری و اخیراً کوه‌خواری و ساخت و ساز در ارتفاعات را از مسائل رنج‌آور و اسفبار دانستند و تأکید فرمودند: باید در قانون، اینگونه اقدامات جرم تلقی شوند و افراد سوءاستفاده‌کننده، بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرار گیرند.
خبرگزاری فارس: حل مشکل آلودگی هوا و ریزگردها بیشتر از تبلیغات، کار و پیگیری جدی می‌خواهد/ زمین‌خواران، بی‌اغماض مورد تعقیب قضایی قرار گیرند/ آنچه باید گفته شد؛ از این پس مردم قضاوت کنند

-------------------------------

    Tweet

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار مسئولان و دست اندرکاران منابع طبیعی و حفظ محیط زیست، حل مسائل و مشکلات زیست محیطی همچون آلودگی هوا، پدیده ریزگردها و دست اندازی به جنگل ها و مراتع و فضاهای سبز را نیازمند برنامه ریزی، تدبیر، پیگیری مستمر و جدی و قاطعیت دستگاههای مرتبط دانستند و تأکید کردند: حفظ محیط زیست یک وظیفه حاکمیتی است که باید با  تهیه سند ملی محیط زیست و  پیوست زیست محیطی برای همه طرحهای عمرانی و صنعتی و همچنین جرم انگاری تخریب محیط زیست، به این وظیفه بسیار مهم، عمل شود.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به دیدگاه اسلام در خصوص اهمیت حفظ زمین و ثروتهای عمومی کره خاکی گفتند: اسلام و ادیان الهی همواره بر لزوم احساس مسئولیت انسان در قبال طبیعت و حفظ تعادل میان انسان و طبیعت تأکید کرده اند زیرا عامل اصلی بروز مشکلات زیست محیطی بر هم خوردن این تعادل است.
حضرت آیت الله خامنه ای، چالش زیست محیطی را چالشی فراگیر در سراسر جهان برشمردند و با اشاره به آثار بلندمدت مسائل زیست محیطی، خاطرنشان کردند: تجربه‌های کشورهای مختلف نشان می دهد بسیاری از مشکلات محیط زیستی قابل پیشگیری و دارای راه حل هستند.
ایشان به عنوان نمونه به موضوع آلودگی هوا در کلان شهرها و پدیده ریزگردها اشاره و تأکید کردند: این مشکلات، با صبر و حوصله و تدبیر و پیگیری لازم، قابل حل هستند.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: مسئله محیط زیست، مسئله این دولت یا آن دولت، مسئله‌ی این شخص یا آن شخص و مسئله این جریان و یا آن جریان نیست بلکه موضوعی کشوری و ملی است که باید برای حل مشکلات مرتبط با آن، همه دست به دست یکدیگر دهند.
رهبر انقلاب اسلامی هوا، آب و خاک را سه عنصر اصلی در محیط زیست برشمردند و گفتند: برای حل مسائلی همچون آلودگی هوا در کلان شهرها، و پدیده گرد و غبار و همچنین کمبود آب و فرسایش خاک، بیشتر از تبلیغات، باید کار و تلاش جدی و پیگیری مستمر انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به جنگل ها و مراتع به عنوان ریه های تنفسی شهرها و عوامل نگهدارنده خاک، از دست اندازی افراد سودجو به جنگل ها و منابع طبیعی بخصوص در شمال کشور ابراز تأسف شدید کردند و افزودند: دستگاههای مسئول باید قاطعانه با تعدی به جنگل ها به هر بهانه ای اعم از هتل سازی و جذب گردشگر و ساخت حوزه علمیه و برخی توجیهاتِ به ظاهر قابل قبول ، مقابله کنند.
ایشان پدیده زمین خواری و اخیراً کوه خواری و ساخت و ساز در ارتفاعات را از دیگر مسائل رنج آور و اسف بار دانستند و تأکید کردند: باید در قانون، اینگونه اقدامات جرم تلقی شوند و افراد سوءاستفاده کننده بی هیچ اغماضی مورد تعقیب قضایی قرار گیرند و اگر  در دستگاهها نیز کوتاهی انجام گیرد، باید با عوامل این کوتاهی هم بشدت برخورد شود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه حفظ محیط زیست یک وظیفه حاکمیتی است افزودند: تهیه سند ملی برای محیط زیست، پیوست محیط زیستی برای همه طرح های عمرانی، صنعتی و تجاری، پالایش و بازنگری قوانین برای جرم انگاری تخریب محیط زیست، و تقویت نظارت های بی اغماض از مهمترین راهکارها برای حفظ محیط زیست و مقابله با سود جویان و قانون شکنان است.
حضرت آیت الله خامنه ای، نقش آفرینی مردم برای حفظ محیط زیست و فرهنگ سازی در جامعه بوسیله رسانه ملی را مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: مطالبی که باید بیان شوند، امروز گفته شد و از این پس مردم باید قضاوت کنند که کدام دستگاهها به وظیفه خود برای حفظ محیط زیست عمل می کنند و کدام دستگاهها برای حفظ مح

تعداد بازدید از این مطلب: 107
بازدید : 107
رامین رها
21:3
جمعه 15 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: باراک اوباما: نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست

گروه بین الملل / حوزه حقوق بشرباراک اوباما: نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست

رئیس جمهور آمریکا با اذعان به اقدامات نژادپرستانه در آمریکا تاکید کرد که نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست.
خبرگزاری فارس: باراک اوباما: نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با اذعان به اقدامات نژادپرستانه در آمریکا تاکید کرد که نژادپرستی تنها مختص پلیس فرگوسن نیست.

 به گزارش آسوشیتدپرس، اوباما خواستار اجرای اصلاحات در ادارات مجری قانون به منظور تامین حقوق شهروندان سیاه پوست شد.

اوباما بهبود حقوق شهروندی و آزادی‌های مدنی در پلیس را به عنوان یکی از ضرورت‌های پلیس 50 سال پس از جنبش حقوق شهروندان سیاه پوست عنوان کرد و افزود: این مسئله نیاز به اقدام جمعی و بسیج عمومی دارد.

این اظهارات اوباما اولین موضع گیری وی پس از تبرئه پلیس قاتل مایکل براون جوان اهل فرگوسن بود که مرداد امسال کشته شد و مرگ وی موجی از اعتراضات سیاه پوستان را در آمریکا درپی داشت.

تعداد بازدید از این مطلب: 103
بازدید : 103
رامین رها
20:58
جمعه 15 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: ۸۳ درصد جمعیت کشور در سن کار قرار دارند/نرخ مشارکت ۳۷ درصد/وجود ۲۲.۵ میلیون خانوار ایرانی

 مرکز آمار ایران تازه‌ترین یافته‌های خود را در موضوعات مختلف، از جمله آمار جمعیت کشور،میزان تحصیلات، مهاجرت، وضع فعالیت و نرخ مشارکت اقتصادی به شرح زیر اعلام کرد:

 

جمعیت

براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار، جمعیت کشور 75 میلیون و 706 هزار و 898 نفر برآورد شده است که 12 میلیون و 351 هزار و 12 نفر از آنها 9 سال و کمتر و 63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر 10 سال و بیشتر سن داشته‌اند.

به عبارتی 83.7 درصد از جمعیت کل کشور در سن کار (10 ساله و بیشتر) می‌باشند. به لحاظ جنس 50.1 درصد مرد و 49.9 درصد زن بوده است که نسبت جنسی برابر 1.1 به دست می‌آید. به عبارت دیگر در مقابل هر 100 نفر زن 101 نفر مرد وجود داشته است.

نتایج نشان می‌دهد 72.1 درصد آنها در نقاط شهری و 27.9 درصد در نقاط روستایی ساکن بوده‌اند. همچنین در سال 1392 تعداد 22 میلیون و 518 هزار و 34 خانوار معمولی ساکن و گروهی در کشور برآورد شده است که 19 میلیون و 777 هزار و 681 دارای سرپرست مرد و 2 میلیون و 740 هزار و 352 خانوار دارای سرپرست زن بوده‌اند.

تابعیت

همانطور که مشاهده می‌شود، 98.3 درصد جمعیت کشور دارای تابعیت ایرانی می‌باشند، این در حالی است که 1.6 درصد جمعیت افغانی است و فقط 0.1 درصد جمعیت کشور سایر تابعیت‌ها را دارند. بررسی این جدول نشان می‌دهد که اغلب افراد با تابعیت غیرایرانی در نقاط شهری زندگی می‌کنند.

مهاجرت

براساس نتایج جدول 3 عمده‌ترین دلیل مهاجرت، «پیروی از خانوار» با 54.4 درصد بوده است. همچنین 7.6 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار» و 6.7 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار بهتر» صورت گرفته است. عامل «پیروی از خانوار» در نقاط شهری 55.3 درصد و در نقاط روستایی 49.8 درصد نیز عمده‌ترین دلیل مهاجرت بوده است.

سواد

در سال 1392 از 68 میلیون و 351 هزار و 587 نفر جمعیت 6 ساله و بیشتر، 86.6 درصد باسواد و 13.4 درصد بی‌سواد بوده‌اند. نسبت باسوادی در نقاط شهری 90.2 و در نقاط روستایی 77.2 بوده است. در بین افراد «6 تا 9 ساله» نسبت باسوادی 96.2 درصد و در بین افراد «15 تا 24 ساله» 97.8 درصد بوده است. همچنین نسبت باسوادی در بین مردان 6 ساله و بیشتر 90.8 و در بین زنان این گروه 82.4 درصد بوده است.

سطح تحصیلات

در سال 1392، در بین جمعیت 6 ساله و بیشتر، 59 میلیون و 216 هزار و 683 نفر باسواد بوده‌اند. از این تعداد 32.8 درصد دارای تحصیلات ابتدایی، 20.4 درصد دارای تحصیلات راهنمایی، 5.1 درصد دارای تحصیلات متوسطه، 20.6 درصد دارای تحصیلات دیپلم و پیش‌دانشگاهی و 4.5 درصد دارای تحصیلات فوق دیپلم، 12.1 درصد دارای تحصیلات لیسانس و 2.2 درصد دارای تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر بوده‌اند. همچنین 2.2 درصد باسوادان از طریق مراکز سوادآموزی یا به صورت غیررسمی آموزش دیده‌اند.

وضع زناشویی

در سال 1392 حدود  63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر در گروه‌های سنی 10 ساله و بیشتر قرار داشته‌اند. از این تعداد 66.8 درصد «حداقل یک‌بار ازدواج کرده» و 33.2 درصد «هرگز ازدواج نکرده» بوده‌اند. این نسبت‌ها در بین مردان به ترتیب 62.6 درصد و 37.4 درصد و در بین زنان 70.9 درصد و 29.1 درصد بوده است.

وضع فعالیت

در سال 1392، افراد شاغل و بیکار در مجموع، 37.6 درصد از جمعیت 10 ساله و بیشتر را تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت در جامعه مزبور برای مردان 63.0 درصد و برای زنان 12.4 درصد بوده است. همچنین این نسبت در نقاط شهری 36.9 درصد و در نقاط روستایی 39.7 درصد است.

جمعیت فعال و وضع سواد

در سال 1392 از کل شاغلان 10 ساله و بیشتر 90.3 درصد باسواد و 9.7 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 91.3 درصد و 8.7 درصد و برای زنان 84.5 درصد و 15.5 درصد بوده است.

همچنین از کل جمعیت بیکار 10 ساله و بیشتر 97.5 درصد باسواد و 2.5 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 96.6 درصد و 3.4 درصد و برای زنان 99.3 و 0.7 درصد بوده است.

نرخ مشارکت اقتصادی

نرخ مشارکت اقتصادی نشان می‌دهد، چند درصد از جمعیت در سن کار، فعال یعنی شاغل یا بیکار هستند. مطابق نتایج به دست آمده، در سال 1392، نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت 10 ساله و بیشتر در کل کشور 37.6 درصد بوده است. این شاخص در بین مردان 63.0 درصد و در بین زنان 12.4 درصد محاسبه شده است. همچنین نتایج نشان می‌دهد، درصد جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر در نقاط روستایی بیشتر از نقاط شهری است، به طوری که نرخ مشارکت اقتصادی در نقاط روستایی 39.7 درصد و در نقاط شهری 36.9 درصد بوده است.

در صورتی که جمعیت 15 ساله و بیشتر، جمعیت در سن کار فرض شود، نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور 41.1 درصد به دست می‌آیدد. این شاخص در بین مردان 69.0 درصد و در بین زنان 13.4 درصد، در نقاط شهری 40.1 درصد و در نقاط روستایی 43.8 درصد به دست می‌آید.

مقایسه نرخ مشارکت اقتصادی در گروه‌های سنی نشان می‌دهد، بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی (55.9 درصد) در گروه سنی 34ـ30 ساله بوده است. این امر برای زنان و مردان متفاوت است، به نحوی که مردان گروه سنی 39ـ35 ساله با 94.4 درصد و زنان گروه سنی 29ـ25 ساله 20.1 درصد بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند.

جمعیت شاغل

در سال 1392، از مجموع 23 میلیون و 196 هزار و 772 نفر جمعیت فعال 64ـ15 ساله، 89.3 درصد شاغل بوده‌اند. از مجموع این شاغلان، 12.2 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 62.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 25.5 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است.

این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 12.5 درصد، 61.5 درصد و 26.0 درصد و برای زنان 11.6 درصد، 65.8 درصد و 22.6 درصد بوده است.

جمعیت بیکار

در سال 1392، 10.7 درصد از جمعیت فعال 64ـ15 ساله را بیکاران تشکیل می‌داده‌اند. از مجموع تعداد این بیکاران، 32.7 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 60.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 7.2 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است. این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 32.4 درصد، 57.9 درصد و 9.8 درصد و برای زنان 33.3 درصد، 65.0 درصد و 1.7 درصد بوده است.

نرخ بیکاری

در سال 1392، از 23 میلیون و 834 هزار و 552 نفر جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر 10.4 درصد بیکار بوده‌اند. بالاترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 24ـ20 ساله با 25.4 درصد و پایین‌ترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 65 ساله و بیشتر با 1.2 درصد بوده است. نرخ بیکاری در بین مردان 8.6 درصد و در بین زنان 19.8 درصد بوده است. همچنین این نرخ در نقاط شهری 11.8 درصد و در نقاط روستایی 7.0 درصد به دست آمده است.

مدت بیکاری

در سال 1392

در سال 1392، از بیکاران 10 ساله و بیشتر، 39.3 درصد 19 ماه و بیشتر و 0.1 درصد کمتر از یک ماه بیکار بوده‌اند.

اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار

در سال 1392، 35.9 درصد از اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار به پرس‌وجو از دوستان و آشنایان، 19.4 درصد به درج آگهی در روزنامه‌ها یا مطالعه آگهی‌های استخدام، 12.6 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز کاریابی غیردولتی، 11.5 درصد به تماس با کارفرما (صاحب کار) و 9.8 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز خدمات اشتغال وزارت کار اختصاص داشته است.

بیمه بیکاری

در سال 1392، 96.5 درصد بیکاران قبلاً شاغل از بیمه بیکاری نمی‌کرده‌اند و تنها 3.5 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

از بیکاران قبلاً شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

گروه‌های عمده شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر، 20.1 درصد را «صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط»، 15.9 درصد را «کارگران ساده» و 15.2 درصد را «کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری» تشکیل می‌داده‌اند.

این نسبت‌ها در جامعه مزبور برای مردان به ترتیب 20.1 درصد، 17.5 درصد، 14.5 درصد و برای زنان 19.9 درصد، 6.4 درصد و 19.7 درصد بوده است.

وضع شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 82.9 درصد را کارکنان بخش خصوصی (کارفرمایان، کارکنان مستقل، مزد و حقوق‌بگیران بخش خصوصی و تعاونی، کارکنان فامیلی بدون مزد) و 17.1 درصد را مزد و حقوق‌بگیران بخش عمومی تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت‌ها در جامعه مردان به ترتیب 84.5 درصد و 15.5 درصد و در جامعه زنان، 73.6 درصد و 26.4 درصد بوده است.

مرکز آمار ایران تازه‌ترین یافته‌های خود را در موضوعات مختلف، از جمله آمار جمعیت کشور،میزان تحصیلات، مهاجرت، وضع فعالیت و نرخ مشارکت اقتصادی به شرح زیر اعلام کرد:

 

جمعیت

براساس نتایج طرح آمارگیری نیروی کار، جمعیت کشور 75 میلیون و 706 هزار و 898 نفر برآورد شده است که 12 میلیون و 351 هزار و 12 نفر از آنها 9 سال و کمتر و 63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر 10 سال و بیشتر سن داشته‌اند.

به عبارتی 83.7 درصد از جمعیت کل کشور در سن کار (10 ساله و بیشتر) می‌باشند. به لحاظ جنس 50.1 درصد مرد و 49.9 درصد زن بوده است که نسبت جنسی برابر 1.1 به دست می‌آید. به عبارت دیگر در مقابل هر 100 نفر زن 101 نفر مرد وجود داشته است.

نتایج نشان می‌دهد 72.1 درصد آنها در نقاط شهری و 27.9 درصد در نقاط روستایی ساکن بوده‌اند. همچنین در سال 1392 تعداد 22 میلیون و 518 هزار و 34 خانوار معمولی ساکن و گروهی در کشور برآورد شده است که 19 میلیون و 777 هزار و 681 دارای سرپرست مرد و 2 میلیون و 740 هزار و 352 خانوار دارای سرپرست زن بوده‌اند.

تابعیت

همانطور که مشاهده می‌شود، 98.3 درصد جمعیت کشور دارای تابعیت ایرانی می‌باشند، این در حالی است که 1.6 درصد جمعیت افغانی است و فقط 0.1 درصد جمعیت کشور سایر تابعیت‌ها را دارند. بررسی این جدول نشان می‌دهد که اغلب افراد با تابعیت غیرایرانی در نقاط شهری زندگی می‌کنند.

مهاجرت

براساس نتایج جدول 3 عمده‌ترین دلیل مهاجرت، «پیروی از خانوار» با 54.4 درصد بوده است. همچنین 7.6 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار» و 6.7 درصد مهاجرت‌ها به دلیل «جست‌وجوی کار بهتر» صورت گرفته است. عامل «پیروی از خانوار» در نقاط شهری 55.3 درصد و در نقاط روستایی 49.8 درصد نیز عمده‌ترین دلیل مهاجرت بوده است.

سواد

در سال 1392 از 68 میلیون و 351 هزار و 587 نفر جمعیت 6 ساله و بیشتر، 86.6 درصد باسواد و 13.4 درصد بی‌سواد بوده‌اند. نسبت باسوادی در نقاط شهری 90.2 و در نقاط روستایی 77.2 بوده است. در بین افراد «6 تا 9 ساله» نسبت باسوادی 96.2 درصد و در بین افراد «15 تا 24 ساله» 97.8 درصد بوده است. همچنین نسبت باسوادی در بین مردان 6 ساله و بیشتر 90.8 و در بین زنان این گروه 82.4 درصد بوده است.

سطح تحصیلات

در سال 1392، در بین جمعیت 6 ساله و بیشتر، 59 میلیون و 216 هزار و 683 نفر باسواد بوده‌اند. از این تعداد 32.8 درصد دارای تحصیلات ابتدایی، 20.4 درصد دارای تحصیلات راهنمایی، 5.1 درصد دارای تحصیلات متوسطه، 20.6 درصد دارای تحصیلات دیپلم و پیش‌دانشگاهی و 4.5 درصد دارای تحصیلات فوق دیپلم، 12.1 درصد دارای تحصیلات لیسانس و 2.2 درصد دارای تحصیلات فوق لیسانس و بالاتر بوده‌اند. همچنین 2.2 درصد باسوادان از طریق مراکز سوادآموزی یا به صورت غیررسمی آموزش دیده‌اند.

وضع زناشویی

در سال 1392 حدود  63 میلیون و 355 هزار و 885 نفر در گروه‌های سنی 10 ساله و بیشتر قرار داشته‌اند. از این تعداد 66.8 درصد «حداقل یک‌بار ازدواج کرده» و 33.2 درصد «هرگز ازدواج نکرده» بوده‌اند. این نسبت‌ها در بین مردان به ترتیب 62.6 درصد و 37.4 درصد و در بین زنان 70.9 درصد و 29.1 درصد بوده است.

وضع فعالیت

در سال 1392، افراد شاغل و بیکار در مجموع، 37.6 درصد از جمعیت 10 ساله و بیشتر را تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت در جامعه مزبور برای مردان 63.0 درصد و برای زنان 12.4 درصد بوده است. همچنین این نسبت در نقاط شهری 36.9 درصد و در نقاط روستایی 39.7 درصد است.

جمعیت فعال و وضع سواد

در سال 1392 از کل شاغلان 10 ساله و بیشتر 90.3 درصد باسواد و 9.7 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 91.3 درصد و 8.7 درصد و برای زنان 84.5 درصد و 15.5 درصد بوده است.

همچنین از کل جمعیت بیکار 10 ساله و بیشتر 97.5 درصد باسواد و 2.5 درصد بی‌سواد بوده‌اند. این نسبت برای مردان به ترتیب 96.6 درصد و 3.4 درصد و برای زنان 99.3 و 0.7 درصد بوده است.

نرخ مشارکت اقتصادی

نرخ مشارکت اقتصادی نشان می‌دهد، چند درصد از جمعیت در سن کار، فعال یعنی شاغل یا بیکار هستند. مطابق نتایج به دست آمده، در سال 1392، نرخ مشارکت اقتصادی در جمعیت 10 ساله و بیشتر در کل کشور 37.6 درصد بوده است. این شاخص در بین مردان 63.0 درصد و در بین زنان 12.4 درصد محاسبه شده است. همچنین نتایج نشان می‌دهد، درصد جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر در نقاط روستایی بیشتر از نقاط شهری است، به طوری که نرخ مشارکت اقتصادی در نقاط روستایی 39.7 درصد و در نقاط شهری 36.9 درصد بوده است.

در صورتی که جمعیت 15 ساله و بیشتر، جمعیت در سن کار فرض شود، نرخ مشارکت اقتصادی در کل کشور 41.1 درصد به دست می‌آیدد. این شاخص در بین مردان 69.0 درصد و در بین زنان 13.4 درصد، در نقاط شهری 40.1 درصد و در نقاط روستایی 43.8 درصد به دست می‌آید.

مقایسه نرخ مشارکت اقتصادی در گروه‌های سنی نشان می‌دهد، بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی (55.9 درصد) در گروه سنی 34ـ30 ساله بوده است. این امر برای زنان و مردان متفاوت است، به نحوی که مردان گروه سنی 39ـ35 ساله با 94.4 درصد و زنان گروه سنی 29ـ25 ساله 20.1 درصد بیشترین نرخ مشارکت اقتصادی را به خود اختصاص داده‌اند.

جمعیت شاغل

در سال 1392، از مجموع 23 میلیون و 196 هزار و 772 نفر جمعیت فعال 64ـ15 ساله، 89.3 درصد شاغل بوده‌اند. از مجموع این شاغلان، 12.2 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 62.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 25.5 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است.

این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 12.5 درصد، 61.5 درصد و 26.0 درصد و برای زنان 11.6 درصد، 65.8 درصد و 22.6 درصد بوده است.

جمعیت بیکار

در سال 1392، 10.7 درصد از جمعیت فعال 64ـ15 ساله را بیکاران تشکیل می‌داده‌اند. از مجموع تعداد این بیکاران، 32.7 درصد مربوط به گروه سنی 24ـ15 ساله، 60.1 درصد مربوط به گروه سنی 44ـ25 ساله و 7.2 درصد مربوط به گروه سنی 64ـ45 ساله بوده است. این نسبت‌ها برای مردان به ترتیب 32.4 درصد، 57.9 درصد و 9.8 درصد و برای زنان 33.3 درصد، 65.0 درصد و 1.7 درصد بوده است.

نرخ بیکاری

در سال 1392، از 23 میلیون و 834 هزار و 552 نفر جمعیت فعال 10 ساله و بیشتر 10.4 درصد بیکار بوده‌اند. بالاترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 24ـ20 ساله با 25.4 درصد و پایین‌ترین نرخ بیکاری مربوط به گروه سنی 65 ساله و بیشتر با 1.2 درصد بوده است. نرخ بیکاری در بین مردان 8.6 درصد و در بین زنان 19.8 درصد بوده است. همچنین این نرخ در نقاط شهری 11.8 درصد و در نقاط روستایی 7.0 درصد به دست آمده است.

مدت بیکاری

در سال 1392

در سال 1392، از بیکاران 10 ساله و بیشتر، 39.3 درصد 19 ماه و بیشتر و 0.1 درصد کمتر از یک ماه بیکار بوده‌اند.

اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار

در سال 1392، 35.9 درصد از اقدامات انجام‌شده برای جست‌وجوی کار به پرس‌وجو از دوستان و آشنایان، 19.4 درصد به درج آگهی در روزنامه‌ها یا مطالعه آگهی‌های استخدام، 12.6 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز کاریابی غیردولتی، 11.5 درصد به تماس با کارفرما (صاحب کار) و 9.8 درصد به ثبت‌نام یا پیگیری در مراکز خدمات اشتغال وزارت کار اختصاص داشته است.

بیمه بیکاری

در سال 1392، 96.5 درصد بیکاران قبلاً شاغل از بیمه بیکاری نمی‌کرده‌اند و تنها 3.5 درصد آنان از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

از بیکاران قبلاً شاغل در بخش کشاورزی 1.3 درصد، در بخش صنعت 5.3 درصد و در بخش خدمات 2.2 درصد از بیمه بیکاری استفاده می‌کرده‌اند.

گروه‌های عمده شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر، 20.1 درصد را «صنعتگران و کارکنان مشاغل مربوط»، 15.9 درصد را «کارگران ساده» و 15.2 درصد را «کارکنان ماهر کشاورزی، جنگلداری و ماهیگیری» تشکیل می‌داده‌اند.

این نسبت‌ها در جامعه مزبور برای مردان به ترتیب 20.1 درصد، 17.5 درصد، 14.5 درصد و برای زنان 19.9 درصد، 6.4 درصد و 19.7 درصد بوده است.

وضع شغلی

در سال 1392، از جمعیت شاغل 10 ساله و بیشتر 82.9 درصد را کارکنان بخش خصوصی (کارفرمایان، کارکنان مستقل، مزد و حقوق‌بگیران بخش خصوصی و تعاونی، کارکنان فامیلی بدون مزد) و 17.1 درصد را مزد و حقوق‌بگیران بخش عمومی تشکیل می‌داده‌اند. این نسبت‌ها در جامعه مردان به ترتیب 84.5 درصد و 15.5 درصد و در جامعه زنان، 73.6 درصد و 26.4 درصد بوده است.

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931215000495#sthash.ScYnoQMP.dpuf
۸۳ درصد جمعیت کشور در سن کار قرار دارند
۸۳ درصد جمعیت کشور در سن کار قرار دارند
تعداد بازدید از این مطلب: 96
بازدید : 96
رامین رها
20:57
جمعه 15 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: استقلال با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان صدرنشین شد

گروه ورزشی / حوزه فوتبال ایران
93/12/15 - 19:22
شماره: 13931215000476
نسخه چاپيارسال به دوستان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
استقلال با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان صدرنشین شد

تیم فوتبال استقلال با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان به صدر جدول لیگ برتر رسید.
خبرگزاری فارس: استقلال با پیروزی مقابل نفت مسجد سلیمان صدرنشین شد

به گزارش خبرگزاری فارس،تیم فوتبال استقلال از ساعت  17 و 30 دقیقه در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم نفت مسجد سلیمان رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

در 10دقیقه اول بازی خطر جدی رخ نداد و در دقیقه 11 ضربه کاشته پاشنکو بازیکن نفت مسجد سلیمان در محوطه جریمه روی سر بوحمدان فرود آمد و ضربه او با اختلاف کمی از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.

در دقیقه 13 ضربه کاشته را از پشت محوطه جریمه استقلال بازهم پاشنکو زد که ابراهیمی توپ را با ضربه سر به کرنر فرستاد.

در دقیقه 17 دوسانتوز مهاجم نفت مسجد سلیمان در موقعیت تک به تک با محسن فروزان دروازه‌بان استقلال قرار گرفت که ضربه او را فروزان مهار کرد.

در دقیقه 18 استقلال صاحب یک ضربه کرنر شد که این کرنر حاصلی برای نفت نداشت.

در دقیقه 21 رضا عنایتی در محوطه جریمه نفت صاحب توپ شد اما مدافعان نفت توپ را از کاپیتان استقلال گرفتند.

در دقیقه 23 حامد محمودی از فاصله 35 متری ضربه کاشته‌ای را زد که فروزان با یک واکنش خوب توپ را به کرنر فرستاد. این دومین صحنه‌ای بود که نفتی‌ها شانس گلزنی داشتند.

در دقیقه 25 امید ابراهیمی از پشت محوطه جریمه ضربه کاشته‌ای را زد که دروازه‌بان بلغارستانی نفت با یک واکنش خوب توپ را به کرنر فرستاد.

در دقیقه 34 استقلال پشت محوطه جریمه نفت مسجد سلیمان صاحب ضربه کاشته شد که این ضربه هم حاصلی برای استقلال نداشت.

در دقیقه 41 نفت مسجد سلیمان پشت محوطه جریمه استقلال صاحب ضربه کاشته شد که ضربه را پاشنکو با اختلاف زیادی از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت.

در دقیقه 43 ضربه سر رضا عنایتی از داخل محوطه جریمه با اختلاف کمی از کنار دروازه نفت به بیرون رفت.

در شروع نیمه دوم ضربه درویشی بازیکن نفت مسجد سلیمان را فروزان مهار کرد اما به دلیل برخورد با تیرک دروازه مصدوم شد تا بازی چند لحظه‌ای متوقف شود.

بازی تا دقیقه 57 که میلاد فخرالدینی بازیکن استقلال دچار مصدومیت شد بیشتر در میانه میدان جریان داشت و شاهد اتفاق خاصی در میدان نبودیم.

گل: در دقیقه 62 ضربه برگردان امید ابراهیم را دروازه‌بان بلغار نفت مسجد سلیمان به زحمت برگشت داد و توپ برگشتی را برهانی به رضا عنایتی رساند تا او با یک ضربه آرام گل استقلال را به ثمر برساند.

در دقیقه 67 ضربه کرنر نفت مسجدسلیمان با ضربه سر محمودی با اختلاف از بالای دروازه استقلال به بیرون رفت.

بعد از گل حملات استقلال روی دروا‌زه نفت بیشتر شد.

در دقیقه 87 ضربه درویشی بازیکن نفت را فروزان دروازه‌بان استقلال مهار کرد.

استقلال با این برد 41 امتیازی شد و به صدر جدول رسید و جای نفت تهران را به طور موقت گرفت.( نفت تهران روز یکشنبه با گسترش فولاد تبریز بازی دارد.) نفت مسجد سلیمان هم 19 امتیازی در رده پانزدهم باقی ماند.

محمدرضا اکبریان داور مسابقه به امید ابراهیمی از استقلال و حمزه حدادی از نفت مسجد سلیمان کارت زرد نشان داد.
ترکیب استقلال:

محسن فروزان،امیر حسین صادقی، حنیف عمران زاده،میلاد فخرالدینی( از دقیقه 59 محمدرضا خرسند‌نیا)،یعقوب کریمی، امید ابراهیمی،خسرو حیدری،میلاد نوری( 90+3 مگوییان)،سجاد شهباززاده، آرش برهانی( از دقیقه 86 بهنام برزای) و رضا عنایتی

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب نفت مسجد سلیمان:

گیورگی گیورگنف، سید‌جلال عبدی، سعید سالار‌زاده، حامد محمودی، محمود تیغ‌نورد، حمید بوحمدان، رضا درویشی، حمزه حدادی، دوس‌سانتوز کارلوس، الکساندر پاشنکو( از دقیقه 67 فرزاد محمدی)، کیوان امرایی.

سرمربی: بهروز مکوندی

تعداد بازدید از این مطلب: 93
بازدید : 93
رامین رها
20:55
جمعه 15 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: ایران فریب دعوای مصنوعی آمریکا و رژیم صهیونیستی را نمی‌خورد/دعوای ساختگی اهرم فشار به ایران استسیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به دعوای زرگری نتانیاهو و کاخ سفید، اینگونه اختلافات مصنوعی بین اسرائیل و آمریکا را راهکار آنان برای مغلوب کردن ایران دانست.

وی گفت: مطابق اظهارنظرها و رفتارهای عملی حاکمان آمریکا پیوند ناگسستنی بین رژیم صهیونیستی و حکومت آمریکا وجو دارد، چون رؤسای جمهوری آمریکا و مقامات این کشور همیشه اظهاراتی بر این مبنا مطرح می‌کنند که متعهد به امنیت رژیم صهیونیستی هستند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تصریح کرد: آنان می‌خواهند با به راه انداختن این دعوای ساختگی و پررنگ‌تر کردن اختلاف نمایشی بین نتانیاهو و کاخ سفید، جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند با این استدلال که چون رژیم صهیونیستی مخالف توافق است پس توافق به نفع ایران است.

نقوی با بیان اینکه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی همواره با هماهنگی یکدیگر وارد عرصه می‌شوند، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دست آمریکا و اسرائیل را خوانده و فریب دعوای مصنوعی آنان را نمی‌خورد.

وی در ادامه با انتقاد از ارائه متن مذاکرات هسته‌ای محرمانه ایران با 1+5، گفت: مبادله اطلاعات مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 بین این دو کشور بیانگر این موضوع است که آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً با یکدیگر هماهنگ هستند لذا تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای نباید فریب این اختلاف نمایشی آنان را بخورد

سیدحسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به دعوای زرگری نتانیاهو و کاخ سفید، اینگونه اختلافات مصنوعی بین اسرائیل و آمریکا را راهکار آنان برای مغلوب کردن ایران دانست.

وی گفت: مطابق اظهارنظرها و رفتارهای عملی حاکمان آمریکا پیوند ناگسستنی بین رژیم صهیونیستی و حکومت آمریکا وجو دارد، چون رؤسای جمهوری آمریکا و مقامات این کشور همیشه اظهاراتی بر این مبنا مطرح می‌کنند که متعهد به امنیت رژیم صهیونیستی هستند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تصریح کرد: آنان می‌خواهند با به راه انداختن این دعوای ساختگی و پررنگ‌تر کردن اختلاف نمایشی بین نتانیاهو و کاخ سفید، جمهوری اسلامی ایران را تحت فشار قرار دهند با این استدلال که چون رژیم صهیونیستی مخالف توافق است پس توافق به نفع ایران است.

نقوی با بیان اینکه آمریکایی‌ها و رژیم صهیونیستی همواره با هماهنگی یکدیگر وارد عرصه می‌شوند، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دست آمریکا و اسرائیل را خوانده و فریب دعوای مصنوعی آنان را نمی‌خورد.

وی در ادامه با انتقاد از ارائه متن مذاکرات هسته‌ای محرمانه ایران با 1+5، گفت: مبادله اطلاعات مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 بین این دو کشور بیانگر این موضوع است که آمریکا و رژیم صهیونیستی کاملاً با یکدیگر هماهنگ هستند لذا تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای نباید فریب این اختلاف نمایشی آنان را بخورد

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13931215000765#sthash.tJyurupA.dpuf

 

تعداد بازدید از این مطلب: 97
بازدید : 97
رامین رها
20:52
جمعه 15 اسفند 1393

خبرگزاری فارس: منطقه «الدور» در جنوب «تکریت»، به طور کامل پاکسازی شد

به نقل از شبکه المیادین، استانداری صلاح الدین از آزادی کامل شهر و منطقه «االدور» در شمال سامرا و 25 کیلومتری جنوب تکریت، خبر داد.

ظهر امروز، منابع خبری از پاکسازی یک فرودگاه نظامی در اطراف «الدور» خبر داده بودند.

در روزهای اخیر، رزمندگان عراقی متشکل از نیروهای ارتش و نیروهای داوطلب مردمی، پیشرفت‌های بسیاری در جبهه استان صلاح‌الدین با هدف فتح شهر تکریت داشته‌اند.

تعداد بازدید از این مطلب: 113
بازدید : 113
رامین رها
20:29
سه شنبه 12 اسفند 1393

1417255367711_arash khamooshi -3.JPGوزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تاکید کشورهای عضو عدم تعهد در زمینه ایجاد یک مرکز علمی، تجاری‌سازی و ثبت اختراع گفت: تولیدات شرکتهای دانش بنیان تنها در حد تولید نمونه اولیه است که برای تولید انبوه آن باید زیرساخت‌های لازم در شهرک‌های صنعتی ایجاد شود.

 

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر محمد فرهادی در بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، سرمایه‌های فکری و منابع انسانی را موتور محرک توسعه پایدار کشورها توصیف کرد و افزود: این جشنواره که بیست و هشتمین دوره آن برگزار شد برای شناسایی معرفی و تجلیل از محققان علمی و فناوری است.

 

وی با تاکید بر این که این جشنواره امروز در سطح جهانی مطرح است، اظهار داشت: حضور 48 کشور در این دوره از جشنواره نشان از رشد و بلوغ این رویداد علمی است.

 

فرهادی با اشاره به نشست توسعه پایدار در این دوره از جشنواره بین‌المللی خوارزمی خاطرنشان کرد: در این نشست موضوعات مبتلا به جهان مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

 

وزیر علوم با اشاره به تغییر نام وزارت فرهنگ و آموزش عالی به وزارت علوم، تحقیقات وفناوری یادآور شد: این تغییر نام به معنای توجه بیشتر به حوزه علم و فناوری است. اگر در زمانی دانشگاه‌ها آموزش‌ محور و در زمانی آموزش و پژوهش محور بودند امروز باید دانشگاه‌های کارآفرین و فناورانه ایجاد شود.

 

وی زیرساخت این امر را ایجاد پارک‌های علم و فناوری دانست و اضافه کرد: در این پارک‌ها موضوعاتی در خصوص تولید ایده تا محصول پیگیری می‌شود که در این زمینه نیاز است تا قوانین و مقررات تسهیل کننده‌ای در زمینه تبدیل ایده به فناوری تدوین شود.

 

وی با تاکید بر اینکه تولیدات شرکتهای دانش بنیان در حد یک نمونه است، خاطرنشان کرد: پس از تولید نمونه اولیه لازم است تا به تولید انبوه برسد که این امر در شهرک‌های صنعتی محقق خواهد شد.

 

وزیر علوم با تاکید بر ضرورت توجه به ایده‌های فناورانه یادآور شد تشکیل بورس ایده یکی از زمینه‌هایی است که می‌تواند نسبت به توسعه ایده‌ها و تولید انبوه محصولات دانش بنیان کمک کند.

 

فرهادی همچنین به بررسی اجلاس وزرای علوم تحقیقات و فناوری کشورهای عضو عدم تعهد اشاره کرد و گفت: در این اجلاس بیانیه‌ای به عنوان تهران 2015 منتشر شد که در آن اعضای کشورهای عدم تعهد در همکاری‌های علمی و تاسیس یک مرکز علمی، فناوری، نوآوری، انتقال فناوری، تجاری‌سازی و ثبت اختراع در قالب گروه نم تاکید کردند.

 

وی ابراز امیدواری کرد که با تاسیس این مرکز دانشمندان عرصه‌های مختلف در آن همکاری کنند.

تعداد بازدید از این مطلب: 109
بازدید : 109
رامین رها
20:28
سه شنبه 12 اسفند 1393

1409214288015_(11)_9110.jpgمشاور معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات وفناوری با اشاره به مشکلات موجود در بحث هواپیمای ایران 140 گفت:‌ با توجه به سرمایه‌گذاری انجام شده برای این هواپیماها باید دولت کمک کند که نواقص 12 فروند هواپیمای موجود را برطرف کنیم تا آنها در خطوط هوایی فعال شوند.

 

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر فتح‌الله امی که در دومین نشست روسای پژوهشگاه‌ها و مراکز پژوهشی در محل پژوهشگاه شیمی سخن می گفت با بیان این که تا پایان اجرای سند چشم‌انداز توسعه پنجساله زمان چندانی باقی نمانده است، گفت: ضرورت دارد شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن تدوین اسناد، پیگیری تحقق آنها را نیز در دستور کار داشته باشد و زمینه اجرایی و اعتبارات آن را فراهم کند.

 

وی به موضوع هواپیمای ایران 140 که جزو اهداف سند چشم‌انداز کشور به شمار می‌رود، اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلات ایجاد شده در هواپیمای ایران 140 لازم است که دولت کمک کند تا نواقص این هواپیما برطرف شده و 12 فروند هواپیمای موجود در خطوط هوایی کشور فعال شوند.

 

دانشیار هوافضای دانشگاه تربیت مدرس افزود: در حال حاضر مشکل هواپیمای ایران 140 بحث موتور آن است و با توجه به این که بیش از یک میلیارد دلار برای انتقال تکنولوژی و طراحی و ساخت آن سرمایه‌گذاری شده است؛ بنابراین لازم است نواقص موجود هر چه سریعتر برطرف شود تا بتوان از این هواپیماها بهره‌مند شد.

 

وی در ادامه با بیان این که در حال حاضر نگاه دستگاه‌های اجرایی به پژوهش چندان مثبت نیست، تصریح کرد: 95 درصد بودجه پژوهشی پژوهشگاه‌ها صرف امور جاری می‌شود و مابقی آن نیز جهت انجام انتظارات پژوهشی کشور محدود است.

 

مسوول دفتر امور فناوری استان‌ها در معاونت علمی خاطرنشان کرد: در صورتی که پژوهشگاه‌ها به خوبی در کشور فعالیت نداشته باشند، نمی‌توانیم توقع چندانی جهت توسعه فناوری، نوآوری و تحقق اقتصاد دانش بنیان در کشور داشته باشیم.

 

به گفته وی در حال حاضر یکی از امیدهای ما موضوع توسعه شرکتهای دانش بنیان است که باید مطابق اسناد موجود رشد و توسعه یابند.

 

مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم در ادامه سخنانش با تاکید بر ضرورت توجه به شاخص‌های کیفی در مراکز آموزشی و پژوهشی گفت: به عنوان نمونه می‌توان به دانشگاه صنعتی دزفول اشاره کرد که با وجود آن که عضو هیات علمی رسمی ندارد اما دارای 40 تا 50 دانشجوی دکتری است!

 

وی با بیان این که دیوان محاسبات علمی کشور همانند دیوان محاسبات مالی قدرت احضار افراد مراکز مربوطه را ندارد، گفت: به عنوان نمونه باید مراکزی که کیفیت و راندمان علمی کافی را ندارند منحل کنیم اما این قدرت در دیوان محاسبات علمی وجود ندارد.

 

وی معتقد است که مدرک دانشجویان تحصیلات تکمیلی که مقاله و پایان‌نامه خود را با دریافت پول می‌خرند، باید باطل شود و رشته‌های تقلبی در برخی از مراکز آموزشی و یا پژوهشگاه‌های تقلبی را باید منحل کرد.

 

وی با اشاره به ضرورت کاربردی کردن نتایج پژوهشگاه‌ها گفت: پژوهشگاه‌هایی که در رفع نیازهای احیای دستگاه‌ها موفق عمل کردند باید تقویت شوند اما پژوهشکده‌هایی که نتوانسته‌اند ماموریت خود را انجام دهند باید منحل شده و هزینه‌هایی را که صرف آنها می‌شود به پژوهشگاه‌های فعال ارائه کنیم.

 

امی با تاکید بر این که پژوهشگاه‌ها باید در جهت تشکیل شرکتهای دانش بنیان به منظور تجاری سازی محصولات وارد عمل شوند، گفت: تسهیلات خوبی برای این شرکت‌ها توسط دولت فراهم شده است که در صورت تشکیل این شرکتها توسط پژوهشگاه‌ها می‌توان از این تسهیلات استفاده کرد.

 

مشاور معاون پژوهشی وزیر علوم در پایان گفت: در ستاد معاونت پژوهشی وزارت علوم، شورای مشاوره‌ای فعال است که مسائل و موانع پژوهشی را مورد طرح و بررسی قرار می‌دهد که موارد مطرح شده دومین جلسه روسای پژوهشگاه و موسسات پژوهشی در آن جلسه مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

تعداد بازدید از این مطلب: 125
بازدید : 125
رامین رها
1:39
سه شنبه 12 اسفند 1393

هویت سرباز عبدالله بهمنی، شهید گمنام نیروی زمینی ارتش که در سال 1367 در منطقه دهلران شهید شده بود پس از 26 سال مشخص شد.

 شهید عبدالله بهمنی جمعی لشکر 21 حمزه سید الشهدا (ع) متولد 15/1/1348 از شهرستان رامهرمز بود که در سال 1367 بر اثر تک دشمن در منطقه دهلران به شهادت رسید و در سال 1382 پیکر مطهر این شهید به عنوان یکی از شهدای گمنام کشف و در شهرستان رامشیر به خاک سپرده شد.

اخیراً و پس از 26 سال با انجام آزمایش DNA هویت سرباز شهید عبدالله بهمنی مشخص شد.

 به همین منظور امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش در دیدار با خانواده این شهید گرانقدر دوران دفاع مقدس ضمن آرزوی تعالی برای شهدای عزیز، شهید عبدالله بهمنی را نیز مانند سایر شهدا، مدال افتخاری برای نظام دانسته و خداوند را به خاطر این که انتظار این خانواده را برای دیدار شهیدش به پایان رسانده سپاس گفت و افزود: اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران، مدیون پایمردی و خون شهدای عزیز می باشد که فکر تعرض به این نظام مقدس و الهی را از دشمنان گرفته اند.

تعداد بازدید از این مطلب: 103
بازدید : 103


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به همه چیز از همه جا مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر