بین مطالب وب سایت جستجو کنید

اخبار روز اخبار داغ


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
رامین رها
15:27
دو شنبه 17 تير 1392

ماهوارة ثريا

ماهوارة ثريا توسط شركت ثريا مستقر در امارات متحدة عربي براي عرضة خدمات تلفن همراه ماهواره‌اي در منطقة خاورميانه و اطراف آن به فضا فرستاده شده است. منطقة تحت پوشش ثريا از شمال آفريقا و اروپاي شرقي تا هند مي‌باشد..

تلفن همراه ماهواره‌اي

تلفن همراه ماهواره‌اي امكان ارتباط مستقيم گوشي‌هاي كوچك همراه را با يك ماهوارة مخابراتي فراهم مي‌سازد. براي بهره‌مندي از امكانات تلفن همراه ماهواره‌اي لازم است از گوشي‌هاي خاص ماهواره‌اي استفاده  شود.

گوشي‌هاي تلفن همراه ماهواره‌اي شركت ثريا،  تحت نام‌هاي هيوز (Hughes) و اسكوم (Asco) عرضه مي‌شوند و ويژگي‌هاي مشابهي دارند.

اين گوشي‌ها به عنوان يك گوشي معمولي همراه نيز قابل استفاده هستند و مشترك مي‌تواند در نزديكي آنتن‌هاي  زميني و درون شهرها، سيم كارت ماهواره‌اي را از آنها بيرون آورد و از سيم كارت معمولي خود استفاده كند.

گوشي‌هاي ثريا امكاناتي از قبيل اتصال به رايانه و ديتا، ارسال دورنگار، موقعيت‌يابي و ارسال پيام كوتاه را در اختيار مشترك قرار مي‌دهد.

شرايط لازم جهت برقراري ارتباط تلفن همراه ماهواره‌اي

_ گوشي‌هاي ثريا، در حالت ماهواره‌اي، زير سقف و داخل خودرو كار نمي‌كنند . شما مي‌توانيد با نصب وسيله‌اي به نام SATEL در ساختمان و وسيله‌اي به نام VDF در خودرو اين مشكل را برطرف سازيد.

_ شما مي‌توانيد از تلفن ثريا در حالت GSM ، زير سقف نيز استفاده كنيد.

_ براي برقراري تماسهاي ماهواره‌اي لازم است كه فضاي اطراف، باز و بدون مانع باشد.

_ هنگام كه زير سقف قرار داريد، يك پيام صوتي پرقدرت شما را مطلع مي‌سازد كه كسي پشت خط است.

نحوه برقراري تماس با مشتركين ثريا

شماره تلفن مشتركين ثريا متشكل از پيش شمارة 88216 و يك شمارة 8 رقمي مي‌باشد.

در حال حاضر مشتركين مخابرات 125 كشور جهان مي‌توانند با مشتركين ثريا تماس بگيريد.

مراحل شماره‌گيري هنگام تماس با مشترك ثريا:

1-  گرفتن كد دسترسي بين‌الملل در كشور مبدأ

2-   گرفتن كد كشور ماهوارة ثريا (88216)

3-   گرفتن شمارة مشترك ثريا

تعرفه ارتباطات ماهواره‌اي ثريا

1-  هزينة فعال سازي هر سيم كارت تلفن همراه ماهواره ثريا مبلغ 30 دلار (000/240 ريال) مي‌باشد.

2-   آبونمان ثابت ماهانة هر شماره تلفن همراه مشتركين ماهواره ثريا مبلغ 14 دلار (000/112 ريال) مي‌باشد.

3-  نرخ وصولي هر دقيقه ارتباط مشتركين تلفن ثابت شركت مخابرات ايران به مقصد تلفن همراه ثريا معادل 8600 ريال مي‌باشد.

4-   براي هر دقيقه ارتباط مشتركين تلفن همراه شركت مخابرات ايران با تلفن همراه ماهواره‌اي ثريا معادل 8 پالس مكالمات تلفني به مبلغ 8600 ريال اضافه خواهد شد.

5-   تعرفة ارتباط مشتركين تلفن همراه به تلفن همراه ماهواه‌اي ثريا در ايران هر دقيقه 4200 ريال مي‌باشد.     

 

تعداد بازدید از این مطلب: 495
بازدید : 495
رامین رها
1:2
پنج شنبه 30 خرداد 1392

 

جنگ الکترونیک یا جنگال (کوتاه‌شده جنگ الکترونیک) اصطلاحی نظامی و بیانگر کاربرد الکترونیک و امواج الکترومغناطیس در نبردهاست و شامل ارتباطات رادیویی، ایجاد اختلال در ارتباطات رادیویی دشمن و شنود (استراق سمع) گفتگوهای دشمن است.

امروزه کاربردهای نوین دیگری مانند هدایت نفرات و موشک‌ها با دستگاه‌های الکترونیکی به جنگ الکترونیک افزوده شده‌است. دستگاه پارازیت‌انداز شعاع اصلی از این جمله دستگاه‌هاست که با ایجاد چگالی از انرژی در مسیر سیگنال فرستاده می‌شود و با افزودن نوفه (نویز) به آن، رادار را مختل می‌کند. البته می‌توان آن را شناسایی کرد.

افراد یگان جنگال می‌کوشند تحرک هر فرستنده‌ای را کشف، صدای هر گوینده‌ای را ضبط و هرگونه سامانه الکترونیکی تهدیدآمیز را نابود کنند.[۱]

بکارگیری سایت‌های شنود متحرک مجهز به سامانه‌های رهگیری مراقب، استراق سمع، ضبط و ثبت فرستنده‌های فعال دشمن، پخش پارازیت شنود و فریب الکترونیکی اهمیت ویژه‌ای در این‌گونه عملیات دارد. تجهیزات شنود، سامانه‌های اختلالگر، جهت‌یاب‌های مختلف، رادارها و سامانه‌های کشف و رهگیری و رمزشکن از لوازم یگان جنگال است.

 

تعداد بازدید از این مطلب: 823
بازدید : 823
رامین رها
1:1
پنج شنبه 30 خرداد 1392

تعداد بازدید از این مطلب: 1075
بازدید : 1075
رامین رها
23:50
پنج شنبه 29 خرداد 1392

تعداد بازدید از این مطلب: 444
بازدید : 444
رامین رها
15:43
جمعه 10 خرداد 1392
تعداد بازدید از این مطلب: 378
بازدید : 378
رامین رها
15:31
جمعه 10 خرداد 1392

 

همه چیز در باره جنگ الکترونیک.EWF

استفاده از تجهیزات الکترونیکی یا بطور مستقل انجام می‌گیرد. مانند رادارها و مخابرات و یا به صورت همراه و جزئی از سلاحهای نظامی دفاعی، مانند موشکها و هواپیما‌ها بکار برده می‌شود که در هر حال کاربرد صحیح آنها بهر صورتی که باشد، باعث ارتقاء سرعت، وقت و قدرت نظامی شده و موجب می‌گردد تا ضریب موفقیت در جنگ های امروزی بالا رود. ماحصل کلام اینکه در پرتو این کاربرد، شرایط میادین نبرد بگونه‌ای رقم زده شده است که امروزه این میدانها علاوه بر ایجاد عمق، پهناور و قضا دارای بعد چهارمی بنام «قلمرو و طیف امواج الکترومغناطیسی، هم شده‌اند. این بعد آنچنان در تمامی زوایا و نقاط صحنه‌های نبرد نفوذ در رسوخ کرده است که شاید بتوان گفت بدون توجه به آن پیشرفت در سایر ابعاد جنگ هم، امکان پذیر نخواهد بود. با آنکه این قلمرو (طیف امواج الکترومغناطیسی) نیز همانند زمان بطور فیزیکی ملموس و مشهود نمی‌باشد، ولی دارای اثرات و نتایجی است که ارزش حضور آن را تأیید می کند، از طرف دیگر مطرح شدن نگرش سیستمی نسبت به جنگ ها و شازعات بشری در قالب اصول و تئوری‌های فرماندهی و کنترل ، نیروهای نظامی و درگیر را آن چنان به ارتباطات قوی و پیچیده هدایت و کنترل‌های سریع و نیز تصمیم‌گیریهای قاطع و به موقع نیازمند کرده است که نقش تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی در اجرای این اصول و شیوه‌ها را نه تنها انکار ناپذیر بلکه هر اقدامی بدون آنها را امکان ناپذیر می نمایاند. مورد دیگر اینکه ، با توجه به ضرورت شناسائی رقبا و دشمنان در صحنه‌های جهانی و منطقه‌ای برای یک کشور و اطلاع از شرایط که آن کشور را جهت ایفای نقش منطقه‌ای و جهانی و حداقل حفظ موجودیت خود، توانمند می‌سازد.

اهمیت و ارزشی بدست آوردن اطلاعات و آگاهی‌های کیفی، دقیق و سریع بیش از بیش مشخص می‌شود، با توجه به موارد فوق ، جا دارد که این دوران را «عصر اطلاعات» نامگذاری نمایند.

بنابراین کشوری که دارای اطلاعات کافی در امور اشتراکی و تاکتیکی نباشد همانند یک عنصر کور و کر، ضعیف و مشفعل عمل خواهد کرد. لذا استنباط می‌شود که استفاده از تشعشعات الکترومغناطیسی ناشی از وسایل و تجهیزات الکترونیکی دشمنان و رقبا می‌توانند بعنوان یکی از مهمترین و غنی‌ترین منابع کسب اطلاعات مطرح گردد.

با این استدلال است که در حال حاضر بعلت ارزش و اهمیت اطلاعات، آنرا فرد چهارم سیستمهای فرماندهی و کنترل می‌دانند . از سوی دیگر پیش بینی می گردد در نبردها و جنگهای آینده می‌توان از سه نیرو و قوه قدرتمند هسته‌ای شیمیایی و الکترونیکی بهره‌مند شد. اما از آنجائی که قدرت تخریب سلاحهای هسته‌ای زیاد بوده و اثرات ناشی از آن زیانبار است. بصلاح کشورهای واجد این سلاح نیست که از آن استفاده نمایند، زیرا خودشان هم بنحوی متضرر خواهند شد. از این رو آنرا بصورت یک عنصر بازدارنده مقبولتر می‌دانند . بدلایل مختلف و از جمله بعلت زشتی و قبحی که سلاحهای شیمیایی در جوامع بشری پیدا کرده است، استفاده وسیع از این سلاح‌ها هم توصیه نمی‌گردد. اما به لحاظ اینکه سیستمهای الکترونیکی دارای اینگونه محدودیتها نبوده و حتی ارکان استفاده از آنها در سلاحهای هسته‌ای و شیمیایی هم وجود دار د، لذا چنین نتیجه‌گیری می شود، جنگهای آینده شاید به احتمال ضعیف هسته‌ای یا شیمیایی باشد ولی بطور مسلم الکترونیکی خواهد بود. جهت روسنتز شدن بیانات فوق در اهمیت و ارزش جنگ الکترونیک در امور نظامی نمونه ای از استفاده آمریکا در بکارگیری تجهیزات الکترونیکی و امواج الکترومغناطیسی در کنترل و هدایت واحدهای تابعه‌اش در جهان در شرایط بحرانی و استراتژزیکی و همچنین جمع‌آوری اطلاعات از اقصی نقاط جهان بیان می شود.

تعداد بازدید از این مطلب: 904
بازدید : 904

صفحه قبل 1 ... 40 41 42 43 44 ... 45 صفحه بعد


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



به وبلاگ من خوش آمدید
تمام حقوق اين وب سايت متعلق به همه چیز از همه جا مي باشد | طراحی قالب : تم ديزاينر